characters characters

Martisorul in gradinite

13 februarie 2012    |   457 vizualizări
Asociatia de dragul artei Martisorul in gradiniteAsociatia De dragul artei propune in gradinite, in perioada premergatoare sarbatorii de 1 Martie, un program special de educatie creativa adresat prescolarilor: Povestea martisorului.  Programul propune doua tipuri de activitati intr-unul singur, care dureaza o ora: povestea despre sarbatoarea martisorului si despre personajul Baba Dochia si un atelier creativ in timpul caruia  copiii vor realiza martisoare din materiale naturale.

Povestea spusa copiilor de un educator de muzeu talentat este despre baiatul Martisor care se intâlneste cu fata Babei Dochia si, pentru ca el era  tare priceput la  chemarea primaverii, ii ofera fragi, iar Baba, odata pornita spre munte si prea sigura pe primele raze de soare, se porneste sa-si lepede cojoacele. Se va mai vorbi cu copiii despre semnificatia traditionala a martisorului, despre venirea primaverii si despre cum isi faceau martisoare copii pe vremuri. In partea de atelier cei mici vor confectiona  martisoare din materiale naturale puse la dispozitie de Asociatie.
 
Programarile se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0745 495 404.

Taxa de participare la program este de 20 lei/copil. Grupul trebuie sa contina minim 10 si maxim 20 copii, iar programul se poate desfasura de luni pana vineri la ora stabilita de educatori, in cadrul gradinitelor.

Asociatia isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru educatia din Romania, sa propuna cele mai adaptate, imaginative si moderne programe de educatie creativa.  Echipa Asociatiei este formata  din absolventi de studii pedagogice, educatori de muzeu si artisti
plastici cu experienta in programe educative pentru copii mici.
http://www.facebook.com/dedragulartei

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu