characters characters

Luni, 10 decembrie, cursurile scolare vor fi suspendate in unitati de invatamant din 4 judete

10 decembrie 2012    |   325 vizualizări
Judetelor mentionate in comunicatul de presa de mai jos li se adauga si Prahova unde, din cauza problemelor de alimentare cu energie electrica, 8 unitati de invatamant din localitatile Comarnic si Breaza vor fi inchise luni, 10 decembrie.

Conform datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene, luni, 10 decembrie, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetele Timis si Suceava cursurile vor fi suspendate integral din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Datele centralizate la nivelul Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului mai releva faptul ca 3 unitati scolare din judetele Arad si Valcea sunt in imposibilitatea de a-si desfasura activitatea instructiv-educativa din cauza drumurilor blocate de caderea abundenta a zapezii. In aceasta situatie se afla Scoala cu clasele I-VIII din comuna Dorobanti, judetul Arad si doua scoli generale din localitatile Voineasa si Malaia, judetul Valcea.

Alte 20 de unitati de invatamant (8 scoli si 12 gradinite) din judetul Dambovita risca sa nu isi poata primi elevii din cauza lipsei de energie electrica.

Articol complet: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu