characters characters

Cum arata secolul XXI in educatie. O noua identitate de brand pentru gradinita Little London Pipera

16 septembrie 2015    |   3535 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Questfield gradinita
Gradinita Little London Pipera intampina noul an scolar cu o noua identitate de brand pregatita sa sustina viitoarele proiecte educationale ale organizatiei, in valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Gradinita Little London Pipera, cu noul nume Questfield, este o institutie privata de invatamant din Bucuresti, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Questfield este o institutie de invaţamant preocupata de design curricular, care si-a construit de-a lungul timpului propriul concept educational unic, dupa modelul programei britanice, si urmareste, alaturi de alte organizatii partenere, sa produca o schimbare de substanta in mediul educational romanesc.

In procesul creativ al schimbarii de brand au fost implicati specialisti din zona de design, storytelling, web development, marketing, comunicare strategica si relatii publice, precum si reprezentanti ai comunitatii gradinitei (profesori, parteneri, parinti). In urma procesului de rebranding, care s-a desfasurat pe o perioada de 9 luni, gradinita are un nou nume, un logo reprezentativ, un nou slogan ("We have the journey. You have the heroes.”), o poveste de brand si un nou design grafic cu continut adaptat pentru site si materialele de comunicare. Pana in prezent, s-au realizat toate demersurile necesare pentru informarea interna a parintilor, a profesorilor si a partenerilor cu privire la aceste schimbari. In aceasta perioada Questfield lanseaza oficial noua identitate de brand si anunta o serie de evenimente adiacente schimbarii.

“Pentru noi, aceasta schimbare de identitate este o dovada de curaj si de bun simt organizational; e o nevoie de transparenta, de claritate, de crestere si reprezentativitate. Acest proces de rebranding a fost sustinut de background-ul profund international al acestei institutii, precum si de principiile de invatare continua pentru care ea este recunoscuta. Dorim sa legam aceasta schimbare identitara de motivatia noastra de a lucra constant la structura conceptului nostru educational, care ne dorim sa devina o adevarata alternativa la sistemul de invatamant existent acum in Romania, de preocuparea noastra continua pentru ceea ce inseamna design organizational al unei institutii deschise, de secol XXI, care interconecteaza experienţe din domenii diverse: storytelling, design de sistem, arta, stiinta, marketing, comunicare, business.”, sustine Fabiola Hosu, fondatoarea proiectului Little London, actualmente Questfield.

Deschiderea scolii, care urmeaza sa aiba la baza acelasi concept educational unic in Romania, se afla deja in derulare si preconizeaza o investitie de aproximativ 600.000 de euro. Proiectul urmareste ca - prin deschiderea sa catre design curricular si implementare de noi proiecte si principii integratoare in educaţie, catre parteneriate cu alte ONG-uri din aceeasi zona si impartasirea constanta de bune practici - sa mareasca masa critica a alternativelor educationale la sistemul de stat, contribuind astfel la schimbarea paradigmei educationale din Romania.

Questfield logoDespre gradinita Questfield

Questfield este o institutie de invatamant acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice din Romania, ce implementeaza un concept educational propriu, pornind de la modelul programei britanice. Abordarea educationala holistica integreaza metode creative de predare prin care se subliniaza atat aspectul formator si performant al actului de invatare, precum si preocuparea pentru dezvoltarea personala, emotionala si sociala a fiecarui individ.

Este un proiect care s-a dezvoltat in perioada 2003–2015 datorita expertizei in domeniul educatiei a fondatoarei Fabiola Hosu, a motivarii si implicarii profesorilor sai transformationali si a echipei sale entuziaste, devenind in scurt timp un model de succes, o referinta in domeniul educatiei private.

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu