characters characters

Lectiile de muzica pentru copii, o alternativa eficienta de petrecere a timpului liber

19 septembrie 2013    |   372 vizualizări
Educatia muzicala, in special dupa varsta de 6 ani, este esentiala in dezvoltarea armonioasa a unui copil, deoarece studiul unui instrument muzical dezvolta creativitatea, imbunatateste memoria si ii ajuta pe copii pe plan social.
Cei care doresc sa le ofere copiilor oportunitatea de a primi o educatie muzicala de calitate, isi pot inscrie copiii la cursurile Scolii de muzica Boem Club din capitala. Doamna Tecla Radulescu, Coordonatorul Boem Club , ne-a oferit cateva informatii despre oferta Boem Club pentru anul scolar 2013 – 2014.


I. De ce ar trebui sa opteze parintii pentru cursurile de muzica de la Boem Club?

In primul rand, pentru ca in aproape cei 4 ani de la infiintare, Scoala de muzica Boem Club a devenit lider pe piata lectiilor de muzica, fiind cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti.
Oferta educationala a scolii Boem Club cuprinde lectii de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, percutie, educatie muzicala pentru prescolari si cursuri de teoria si istoria muzicii. Lectiile sunt individuale si de grup si se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea.
Pentru ca informatiile obtinute la cursuri sa fie asimilate mai bine de catre cursanti, la Scoala de muzica Boem Club, la fiecare pachet de lectii de muzica achizitionat, cursantii au posibilitatea sa participe la workshop-uri saptamanale de teoria muzicii.
De asemenea, spre deosebire de alte scoli particulare de muzica, la Boem Club, toti profesorii sunt abolventi de Conservator si au experienta in predare, avand abilitati deosebite de comunicare.
Programul scolii este unul extrem de permisiv, dandu-le posibilitatea si celor care au un program incarcat sa ajunga la lectiile de muzica. Toti cei care doresc sa invete sa cante pot veni la unul din cele trei sedii ale Boem Club, in intervalul 09:00-21:00, in fiecare zi.
Nu in ultimul rand, parintii ar trebui sa ii aduca pe copii la lectiile de muzica de la Boem Club deoarece avem recunoastere in domeniu, marturie stand premiile importante obtinute de cursantii Boem Club la concursurile de specialitate

II. In ce consta oferta Boem Club pentru anul scolar 2013 – 2014?

Toti cursantii care se vor inscrie la lectiile de muzica de la Boem Club in anul scolar 2013 - 2014, vor avea posibilitatea sa participe  la toate evenimentele muzicale organizate de Boem Club, fie vorbim de auditii interne, spectacole-concert si concursuri de interpretare la pian.
Posibilitatea participarii la aceste manifestari culturale organizate de Scoala de muzica Boem Club este conditionta de urmarea cursurilor de muzica.
In cadrul auditiilor interne cursantii vor putea face demonstratia acumularii de cunostinte muzicale, in fata altor cursanti si a familiilor acestora. De asemenea, de doua ori pe an, Scoala de muzica Boem Club organizeaza spectacole concert mari, cu aproximativ 100 de interpreti si 400 de persoane in public, evenimente in cadrul carora cei care urmeaza cursurile de muzica de la Boem Club nu vor demonstra doar talentul si abilitatile lor de a canta la un insteument sau cu vocea, ci isi vor testa si abilitatile de a performa in fata unui public numeros, lucru deosebit de important, mai ales pentru copii.

III. Cat trebuie sa plateasca parintii pentru lectiile de muzica de la Boem Club?

Preturile pachetelor pentru lectiile individuale de muzica, indiferent ca vorbim de lectii de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, pornesc de la 250 de lei pana la 500 de lei. Pachetul de 8 lectii de grup costa 320 de lei iar pachetul de 4 lectii de educatie muzicala pentru prescolari este 200 de lei.
Pentru toate pachetele de lectii de muzica achizitionate, Boem Club ofera cursantilor posibilitatea de participa, in cuantumul lectiilor din pachet, la workshop-uri saptamanale de teoria muzicii. Workshop-urile de teoria muzicii si de istoria muzicii au in vedere sustinerea cursantului din punct de vedere al cunoasterii muzicale teoretice, astfel incat sa poata dobandi arta cantatului la un instrument avand o baza muzicala in conformitate cu nivelul sau muzical.

IV. La ce rezultate se pot astepta parintii dupa un an de lectii de muzica?

Rezultatele apar mai devreme sau mai tarziu, in functie de cat de des vin cursantii la lectiile de muzica, cat de mult studiaza acasa, precum si cat de mare importanta acorda lectiilor de muzica.
Cursantii nostri au participat in acest an la mai multe concursuri de interpretare la pian si am avut surpriza sa obtinem premii importante la fiecare dintre aceste concursuri, cu copii care au inceput lectiile de pian de mai putin de un an, unii dintre ei.
Asadar, rezultatele se reflecta in premiile obtinute la aceste concursuri, precum si in faptul ca dupa doar cateva luni de zile, majoritatea cursantilor de la Boem Club pot participa la spectacolele concert organizate de scoala periodic, avand capacitatea sa interpreteze cateva piese in fata unui public numeros.

V. Unde se tin cursurile de muzica si cum se pot inscrie cei care doresc sa urmeze aceste cursuri?

In acest moment, Scoala de muzica Boem Club dispune de 3 sedii, in 3 zone importante din capitala: in zonei Pietei Dorobanti, in zona Razoare si in zona rond Piata Alba Iulia-B-dul Decebal. Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica de la oricare din cele trei sedii, pot suna la nr de telefon 0735. 641.594 sau pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro, iar programarea la lectiile de muzica se va face in functie de preferinta cursantului si de disponibilitatea profesorilor Boem Club.
Toate cele trei sedii Boem Club sunt dotate cu aparatura si instrumente muzicale performante, precum si sali de asteptare primitoare, pentru parintii care doresc sa isi astepte copiii intr-o atmosfera relaxanta, calda, inconjurati de acorduri de pian si de chitara.



 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu