characters characters

Lansarea oficiala a proiectului „Istoria recenta a Romaniei. Pachet educational pentru cursul optional de Istorie recenta a Romaniei”

08 septembrie 2014    |   429 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/9160678@N06/4486691969/


Ministerul Educatiei Nationale, in calitate de beneficiar, va lansa in data de 11 septembrie 2014,  proiectul „Istoria recenta a Romaniei. Pachet educational pentru cursul optional de Istorie recenta a Romaniei”, Contract POSDRU/153/1.1/S/142342, SMIS 52837, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 1 „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.1. Acces la educatie si formare profesionala initiala de calitate.


Obiectivul general al proiectului este de imbunatatire a ofertei educationale la nivel national si cresterea calitatii in sistemul de invatamant prin elaborarea si implementarea cursului optional de tip Curriculum la decizia scolii (CDS) Istoria recenta a Romaniei, dedicat ariei curriculare Om si societate, si a utilizarii resurselor multimedia din pachetul educational, destinat nivelului liceal (clasele IX-XII).


Proiectul se adreseaza elevilor din invatamantul  preuniversitar si personalului din sistemul national de examinare, evaluare si curriculum din invatamantul preuniversitar.


Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu