characters characters

Lansam campania 10 pentru zece!

17 mai 2013    |   435 vizualizări
Stim ca toti elevii cauta pretiosul 10.  De aceea, ne-am gandit ca nota 10 sa fie mai usor de obtinut, avand la dispozitie acum si un pret special la resursele moderne de tip digital.

10 pentru zece este pentru acei elevi care sunt mereu in cautarea resurselor moderne, pline de informatie, usor de utilizat.
In perioada 20 mai – 30 iunie 2013, gasiti CD-urile educationale INTUITEXT in librariile selectate* ale partenerilor cu o reducere de 10% pentru elevi de nota 10 (zece)!

Dar asta nu e tot, pentru cei intre 8-12 ani am pregatit, in cadrul campaniei, 5 aplicatii care pot fi utilizate pe tablete si smartphone-uri. De aplicatii pot beneficia si elevii scolilor din Bucuresti. Mai multe detalii puteti obtine la adresa scoala@intuitext.ro.

CD-urile INTUITEXT contin animatii multimedia, teste, experimente virtuale,  harti interactive, simulari sau modelari 3D. Descopera cum se poate invata interactiv, cu multa placere!

* Locatiile in care se v-a desfasura campania: ARAD: Libraria Alexandria Centru; BACAU: Libraria Alexandria – Arena Mall, Libraria Alexandria – Piru; BUCURESTI: Libraria Mihai Eminescu; BUZAU: Libraria Alexandria – Aurora Mall; FOCSANI: Libraria Alexandria – Promenada Mall; IASI: Libraria Alexandria – ERA SHOPPING IASI; RAMNICU-VALCEA: Libraria Alexandria – River Plaza Mall; SIBIU: Libraria Alexandria – Promenada Mall; SUCEAVA: Libraria Alexandria – Shopping City; TARGU MURES: Libraria Alexandria – Promenada Mall.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu