characters characters

La TVR1 afli TOT CE CONTEAZA! Marti de la 10.00 afli CINE VEI FI

19 octombrie 2015    |   384 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Cine voi fi
Da! E adevarat: cand mergi pe strada nu porti diploma cu tine! Dar educatia primita se vede in felul in care arati, te porti sau vorbesti. Asta la nivel individual. Si chiar largind perspectiva lucrurile stau la fel: comunitatea in care traim este interactiunea acestor comportamente determinate de instruirea, de formarea fiecaruia dintre noi.

Iata de ce educatia ramane intotdeauna o prioritate a oricarei comunitati: fie ea un sat sau o natiune.

Despre invatamintul romanesc vorbeste si Televiziunea publica.

Despre sansa la educatie si despre problemele care vin pentru noi toti, la pachet cu sistemul, isi propun sa vorbeasca deschis, fara ocolisuri dar si fara patima, realizatorii si invitatii emisiunii CINE VOI FI.

Deci, daca e Marti se vorbeste despre educatie la TVR1: dimineata de la 10.00 la 11.00.

Moderatoarea emisiunii, Mihaela Căciuleanu, va cauta in direct raspuns la intrebari si probleme care framanta orice parinte implicat in cresterea copilului sau: Cum sa aleg scoala potrivita pentru copilul meu, exista egalitate de sanse in mod real intre elevul de la sat si cel de la oras, cat costa de fapt scoala gratuita din Romania, este astazi elevul supraaglomerat sau nu se mai face scoala cum se facea odata, ce fel de profesori avem la clase: mentori sau functionari?

Daca doriti sa semnalati situatii, probleme si/sau intrebari la care cautati un raspuns, puteti sa comunicati direct cu echipa de realizatori a emisiunii pe pagina de facebook dedicata pe care o gasiti aici.

Reportajele fiecarei editii, cu informatii si cazuri concrete din scoala, sunt asigurate de jurnalistii Cristina Ionescu si Corneliu Matach, realizatori ai emisiunii. Producatorul emisiunii este Cristina Andrei.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu