characters characters

Jucarii gratuite la Festivalul International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”

01 octombrie 2013    |   216 vizualizări
Teatrul Ion Creanga, organizator al celei de-a IX-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, anunta ca, in perioada 1-5 octombrie a.c., toti copiii care vor veni la spectacolele ce se desfasoara la Sala Rapsodia de pe Lipscani nr. 53, vor primi jucarii oferite de Egmont Romania.       
                            
Frumoasa initiativa vine cu scopul de a crea atmosfera unei saptamani pline de magie, de sarbatoare si bucurie pentru toti copiii care sunt aproape de Teatrul Ion Creanga.     
       
Initiat in anul 2005, de catre Cornel Todea, Festivalul International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” isi propune sa fie un program complex de educatie teatrala, culturalizare si formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri si ateliere de teatru. Ca recunoastere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociatia Internationala a Teatrelor pentru Copii si Tineret – cea mai prestigioasa organizatie mondiala de profil.        
                                               
Urmariti, asadar, programul intregului eveniment, cu reprezentatii sustinute de trupe din tara si din strainatate, pe site-ul www.fitc.ro și pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii. Biletele au fost deja puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (numar de telefon: 021.317.85.90, program de miercuri pana duminica). Acestea au preturi foarte mici, astfel incat intreaga familie sa se poata bucura, impreuna, de povestile copilariei.    
                   
Cumparati bilete pentru dumneavoastra si cel mic, daruindu-i, astfel, nu doar un spectacol memorabil, ci si o jucarie potrivita varstei sale! 
 
Organizator: Teatrul Ion Creanga
Coorganizator si finantator: Primaria Municipiului București si Consiliul General al Municipiului Bucuresti
Proiect cultural finantat de: UNITER
Coproducator: TVR
Sponsori: Regina Maria – reteaua privata de sanatate, Editura Egmont, Restaurant Dominium, Kdo.ro, Gamma95 Digital Printing, United Media Romania
Cu sprijinul: Gradinita Miruna, Scoala Gimnaziala "Anastasia Popescu", Scoala Gimnaziala "Elena Vacarescu"
Parteneri: Small Size, CreArt - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, Metrorex, RATB, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu"
Parteneri media: bebelu.ro, blitzTV, Boomerang, didactic.ro, Digi24, Evenimentul Zilei, GradiniteBucurești.ro, Gradinite.com, Intuitext, Mediafax, Observator Cultural, Prwave, Radio Romania Cultural, Romania Libera, Radio France International, Star Junior, SuntParinte.ro, Totuldespremame, UrbanKid.ro, Revista Yorick, ZilesiNopti
 Eveniment recomandat de TV City Eveniment promovat de Itsy Bitsy

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu