characters characters

Invitatie la Turneul de tenis pentru amatori

05 februarie 2014    |   315 vizualizări
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 va invita sa participati in perioada 15.02.2014 – 02.03.2014 , la Turneul de tenis de dublu “Sanse la integrare” adresat iubitorilor de tenis amatori care doresc sa sustina programele de recuperare a copiilor cu dizabilitati precum si pe cele de prevenire a comportamentelor deviante si a abandonului scolar. Competitia isi propune a fi si un demers pentru constientizarea problemelor copiilor cu dizabilitati precum si pentru promovarea programelor derulate in sectorul 6 in domeniul protectiei copiilor defavorizati.

Participarea la acest turneu se va face pe baza de invitatii iar meciurile vor fi  programate respectandu-se disponibilitatea de timp a fiecarui participant. Sistemul de concurs, stabilit in functie de numarul celor care vor confirma participarea, va asigura desfasurarea a minimum doua partide pentru fiecare concurent.

Taxa de participare este de 60 lei de echipa (30 lei de participant) iar fondurile colectate vor fi directionate catre achizitionarea dotarilor necesare derularii proiectelor DGASPC sector 6 destinate copiilor defavorizati.
 
Vor fi acordate diplome si premii pentru primele 3 locuri.
 
Locatia: Str. Bascov, nr. 14-18, sector 5, Bucuresti (Prelungirea Ghencea)  fostul Complex Sportiv Mazicon
 
Fiecare participant va fi anuntat din timp asupra tabloului de concurs, a regulilor de desfasurare, a programarii meciurilor si a rezultatelor. Data limita de inscriere este 12.02. 2014 iar tragerea la sorti va avea loc pe data de 13.02.2014.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu