characters characters

Invatarea prin ras

12 iulie 2013    |   537 vizualizări

Si in Romania profesorii devin tot mai deschisi la metode inedited de predare. De exemplu, vara aceasta a fost creat un curs de limba engleza cu tematica “Stand Up Comedy”. Prin elemente specifice jocurilor de scena din Stand Up Comedy, jocuri de imaginatie si spontaneitate, improvizatie si dezbateri in limba engleza, cursantii devin mai deschisi la dialog, mai sociabili si isi dezvolta creativitatea. “Toate aceste activitati distractive au dublu rol: ii fac pe cursanti sa invete cu placere limba engleza si ii stimuleaza sa fie originali si sa prinda curaj in exprimare. Este intr-adevar o experienta grozava pentru ei”, afirma Ileana Netcu, coordonatorul echipei care a creat cursul.

Cursul intensiv de limba engleza cu tema “Stand Up Comedy” are asadar, un dublu rol: de  aprofundare a limbii engleze, dar si de dobandirea fluentei si curajului in exprimare. Cursul este unul original, conceput de o echipa de profesori de la Shakespeare School astfel incat participantii sa asimileze in timp ce se distreaza. Activitatile ii ajuta sa capete incredere in sine si sa isi stapaneasca emotiile atunci cand vorbesc in public.

Asadar, cursul este potrivit atat pentru tinerii dezghetati si glumeti care se viseaza artisti de Stand Up Comedy, dar si pentru cei care isi doresc sa invinga timiditatea si cea mai mare frica a oamenilor – vorbitul in public. Cursul de Stand Up Comedy este unul intensiv, de doua saptamani cu sedinte de doua ore pe zi, iar participantii pot alege perioada si sediul Shakespeare School cel mai apropiat sunand la 0755.132.228 sau 021.230.20.06.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu