characters characters

Invata limba engleza intr-un mod inedit!

31 ianuarie 2014    |   274 vizualizări
Stiati ca tehnicile de invatare prin teatru sunt cele mai utile pentru a infrange temerile vorbitului in public intr-o limba straina? In plus, se dezvolta vocabularul si fluenta limbajului, beneficii de luat in seama pentru dezvoltarea celor mici. 

Club TinArt a dezvoltat un curs interactiv de limba engleza bazat pe metodele de invatare prin teatru, care ajuta copiii sa vorbeasca, cu lejeritate, fluent si corect limba engleza.

Se stie ca invatarea se realizeaza cel mai bine prin metode vizuale si auditive, astfel incat se pune accentul pe activitati comunicative care duc la acumularea, fixarea de cunostinte si utilizarea acestora in vorbire, intr-un mod natural si placut.

Cursurile de limba engleza propuse de Club TinArt sunt sustinute de Maria Taran, actor profesionist al Teatrului Ion Creanga, cu experienta demonstrata in educatie prin colaborari realizate de-a lungul timpului cu International House Bucharest, European Kids and Teens Academy, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personala „Palatul Golescu-Grant” etc.

Cursurile de engleza Club TinArt sunt dedicate categoriei de varsta 3-14 ani se organizeaza saptamanal, sub forma de abonament lunar, miercuri – ora 18.00 sau  sambata - ora 14.00, taxa de participare de 150 lei / luna (4 sedinte), iar inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau numar de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri de muzica pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu