characters characters

Incredere, atentie, forta si disciplina – cursuri de karate pentru copii

04 februarie 2014    |   342 vizualizări
Vrei sa acorzi copilului tau sansa de a invata cateva tehnici de autoaparare, in caz de pericol, si totusi nu iti doresti ca el sa devina violent? Club TinArt iti recomanda cursurile de karate, sub coordonarea antrenorului Oliwer Dobre. Instructorul indruma miscarile elevului astfel incat sa nu ii dea ocazia adversarului sa-i faca rau in vreun fel, cu intelepciunea de a se apara de inamic fara sa fie ranit.

Desi pentru multi karate inseamna o modalitate de a instiga, pentru Club TinArt inseamna sport, sanatate, atentie, disciplina, lucru in echipa si incredere in fortele proprii. Beneficiile acestei activitati sunt multiple: amelioreaza reflexele si coordonarea, mareste rezistenta fizica si psihica, dezvolta echilibrul si capacitatea de autoaparare, stimuleaza sistemul circulator si respirator, insufla valori precum respectul, disciplina, curajul in sine si fata de cei din jur, creste puterea de a lua decizii rapide si corecte.

Antrenorul Oliwer Dobre detine centura 2 dan, o experienta de peste 15 ani in lucrul cu copiii si este multiplu campion national, european si mondial, premiat de-a lungul carierei cu peste 60 de medalii interne si internationale.

Cursurile de karate Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta de peste 4 ani, se organizeaza saptamanal, sub forma de abonament lunar, de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si vineri, de la ora 18.00, cu taxa de participare de 160 lei / luna (8 sedinte). Inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu