characters characters

Incepe scoala cu noile editii din revistele Terra Magazin, Doxi si Pipo!

18 septembrie 2013    |   363 vizualizări
Revista Terra Magazin continua seria de machete 3D, planse didactice si superpremii!
Completeaza-ti colectia de machete 3D cu  Catedrala Notre-Dame din Paris si Turnul din Pisa (Fiecare revista contine una dintre cele doua machete).  Invata mai bine despre Pamant cu ajutorul planselor didactice cu superlative ale Sistemului Solar, structura interna a Pamantului si cu fazele miscarii de revolutie a Pamantului in jurul Soarelui din seria GEOGRAPHIA GENERALIS!
Castiga 2 tablete VIVA Q7 de la ALLVIEW. Detalii pe www.terramagazin.ro si pe Facebook Revista Terra Magazin

Revista Doxi  te trimite intr-o Calatorie in lumea banilor!
Contine un pachet special pentru scoală, CADOU pentru fiecare elev: penar cu tabla inmultirii, cadou surpriza (ceas jucarie sau creion – fantezie sau set creioane etc., carticica cu jocuri de memorie, orar scolar decupabil si poster Calendarul cursurilor si al vacantelor scolare pentru anul scolar 2013-2014.
Participa la SUPERCONCURSURI!
Castiga:
•     1 tableta educatională TABBY si  3 trotinete BEN 10. Detalii in revista.
•     In perioada 16 septembrie – 16 octombrie la LIKE paginii de FACEBOOK Revista DOXI, raspunde la intrebare si poti castiga un  smartphone Sony XperiaE.

Din septembrie Revista Pipo va primeste in lumea ei cu un format mai mare care aduce mai multe jocuri, desene si informatii, precum si cu un website nou www.pipo.ro si o pagina de Facebook noua: Pipo – Lumea generaţiei PRE.
Revista contine 1 Joc Mozaic, un DVD cu un episod din noua serie Oraselul lenes, 5 Jetoane decupabile cu litere A si E si cifre de la 1 la 3.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu