characters characters

Incepe Evaluarea Nationala! Intra pe www.admitereliceu.ro si fii informat pas cu pas!

26 iunie 2012    |   1235 vizualizări
Reusita la probele Evaluarii Nationale si admiterea la liceul dorit depind de nivelul de pregatire, dar si de posibilitatea de a fi informat in mod corect, pas cu pas. INTUITEXT e alaturi de copiii dvs. prin informatiile oferite pe www.admitereliceu.ro.

Pentru admiterea 2012, am pregatit multe functii noi care sunt puse la dispozitie pe site. Topul liceelor s-a relansat: utilizatorul va putea personaliza criteriile de alcatuire a topului, bifand una din cele 3 posibilitati: admitere si rezultate bacalaureat, admitere si rezultate olimpiade sau rezultate bacalaureat si rezultate olimpiade. Topul liceelor este realizat pe baza unei noi formule de calcul, mult mai transparente: 50% scor admitere, 40% scor bacalaureat, 10% scor olimpiade. Tot in seria de noutati se incadreaza si functionalitatea: Top 10 scoli generale care au directionat elevi catre liceul cautat.

Cele mai bune recomandari pentru elevi direct din comunitatile INTUITEXT” este o alta noutate, reprezentand un articol redactat pe baza sfaturilor cadrelor didactice catre candidatii la examene. Cum se se incadreze elevii in timp, sa atinga punctajul maxim si sa-si stapaneasca emotiile sunt doar unele dintre subiectele atinse de catre profesorii dedicati care ne-au trimis recomandarile lor.

Fisa de admitere. O enigma pentru unii, insa nu si pentru noi. Pe www.admitereliceu.ro se gasesc fisele de admitere in format electronic, cu posibilitatea de a fi printate si cu explicatii despre metoda de completare. Daca alegerea liceului sau a specializarii reprezinta o dificultate, le oferim copiilor 3 pasi ajutatori,  un mecanism simplu care prezinta o paleta de sugestii potrivite, urmand ca apoi sa se studieze pagina fiecarui liceu. Si asta nu e tot, se pot compara liceele si se pot adauga specializarile de la liceele selectate direct in fisa de inscriere.

Nu ne mai ramane decat sa le spunem: “Succes”!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu