characters characters

In aprilie, Terra Magazin, Doxi si PIPO te pregatesc pentru saptamana Sa stii mai multe, sa fii mai bun!

28 martie 2013    |   384 vizualizări
Pipo de aprilie iti aduce un miniproiect de exceptie: Sceneta Ham si Miau + 2 masti decupabile: Pisica si Catel. Afla 5 lucruri uimitoare despre necuvantatoare, mergi in vizita la o familie de soi si invata despre narcisa, lalea si fluture. Inuka iti spune povestea puisorului de gaina,  iar Pipo si prietenii lui de la gradinita iti ofera sugestii  pentru decorarea oului de Paste.
Cadoul lunii: Ou decorativ si acuarele cu 5 culori!
Te asteptam pe www.pipo.ro si pe Facebook/ PipoCarteaGeneratieiPre.

Citeste in Doxi de aprilie despre locul tau in univers si muntele de foc. Invata cum se confectioneaza macheta unui vulcan si afla de ce nu cadem de pe globul pamantesc. Doxi te invita sa ai mai multa grija de animale si iti prezinta viata din ou.
Participa la concursurile editiei si poti castiga una dintre cele 10 cani “Calaretii dragonilor”, oferite de Cartoon Network sau una dintre cele 5 plachete UEFA Adrenalyn cu semnătura în original a unui fotbalist internaţional cunoscut, oferite de Panini.  Te asteptam pe www.doxi.ro si pe  Facebook/ Revista Doxi.

In aprilie, Terra Magazin prezinta dosarul Fabricat in Romania! Castiga superpremii: cel mai nou smartphon, P5 Quad, de la ALLVIEW; microscop Amoeba, oferit de STARMAX , 5 plachete UEFA ADRENALYN cu semnatura in original a unui fotbalist international, oferite de Panini, 10 cani “Calaretii dragonilor” oferite de Cartoon Network.
Te asteptam pe www.terramagazin.ro si pe Facebook / Revista Terra Magazin.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu