characters characters

Idei despre educatie din alte tari. Ce ati „importa“?

09 octombrie 2012    |   753 vizualizări
Intrebarea le-a fost adresata cititorilor suplimentului de educatie al respectatului ziar britanic „The Guardian“.Sugestiile au inceput sa curga din toata lumea. Constantele si variabilele din algebra se pot invata mai usor cu flamenco, a constatat, de pilda, Amanda Barragry, profesoara de „Arte", care preda la New York (SUA). Dascalul britanic se plange ca in majoritatea scolilor americane artele sunt privite ca „un lux" si povesteste ca i-au trebuit cinci ani pentru a descoperi o institutie de invatamant care sa pretuiasca intr-adevar materia sa.

Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • mihaescu carmen-maria
    mihaescu carmen-maria    09.10.2012 - 20:17
    as importa baza materiala... laboratoarele performante, cabinetul fonic pentru limbi straine, materiale didactice de ultimul moment!!!!!noi am rams la vechea plansa si eventual un amarat powerpoint lucrat de cate un profesor noaptea la ora 1 ...SLAAAB!!!
    as importa importanta regulamentului de ordine interioara. ata de respecta de elevi , cu acele interesante detentii dupa ore, cu munca in folosul unitatii scolare.. etc. acel ROI respectat atat de elevi cat si de profesori
    as mai importa relaxarea de la serviciu, legatura si implicarea mult mai stranse cu membrii familiei, activitati impreuna.....Constat ca suntem totusi DEPARTE IN URMA.........REGRET!