characters characters

GROW: Ultimele zile de inscrieri pentru o primavara internationala in Bucuresti!

18 ianuarie 2013    |   540 vizualizări
Ai un copil elev in clasa a IX-a sau a X-a? Vrei sa invete altfel decat o face la scoala si sa se descopere pe sine in acelasi timp? Vrei sa isi faca prieteni din diferitele tari ale lumii, din Mexic, Japonia, India, Franta sau Brazilia? Daca raspunsul tau este Da, atunci afla ca poate participa in perioada 3 februarie - 13 martie la proiectul GROW!


Ce este GROW?
Cel mai popular proiect de educatie non- formala, organizat de Scoala de Valori in parteneriat cu AIESEC care se desfasoara pe parcursul celor 4 ani de liceu, cu scopul de a oferi tinerilor pe toata perioada liceului un continut educational complementar activitatii lor scolare.

De ce  GROW e diferit?

•    Internationalismul – programul este sustinut in limba engleza de studenti internationali veniti in Romania prin organizatia AIESEC
•    Abordarea pe termen lung
•    Continutul educational imbunatatit continuu
•    Acoperirea nationala - proiectul se desfasoara in cele mai mari 14 orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Arad).
GROW Bucuresti va gazdui studenti din tari precum: Brazilia, China, Vietnam, Camerun si Estonia.

Ce va invata in GROW?

Timp de 6 saptamani sub forma a 10 ateliere de lucru liceenii vor explora teme precum abilitati de comunicare, alimentatie sanatoasa, ecologie, autocunoastere, vor invata cum sa dea feeddback constructiv, sa lucreze in echipa, cum sa infrunte potentiale situatii de discriminare si ce inseamna cetatenia europeana.

Aceste sesiuni sunt construite pentru a raspunde nevoilor specifice acestei grupe de varsta si pentru a-i ajuta pe liceeni sa isi dezvolte aptitudini utile, indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care ii va sprijini in atingerea obiectivelor personale.

Cum se poate inscrie la GROW?
Completand pana la data de 23 ianuarie 2013 formularul de aplicare disponibil pe site-ul proiectului la adresa http://www.growedu.ro/apply. Ne gasiti si pe Facebook la https://www.facebook.com/growedu.ro

Ceremonia de deschidere, a programului GROW, va avea loc pe 5 februarie, unde se asteapta un numar de peste 200 de participanti din 20 de licee din Bucuresti.

Pana acum, in program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregatiti de 246 studenti internationali.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu