characters characters

gROw Summer 2012 urca pe scena!

04 iulie 2012    |   385 vizualizări
gROw  Summer 2012 urca pe scena!gROw Summer 2012 a reunit pentru prima data participantii,  studentii internationali si echipa de organizare a proiectului  luni, 2 iulie, in cadrul ceremoniei de deschidere, care a avut loc la Universitatea „Titu Maiorescu” .

La ceremonie au participat peste 150 de elevi, parinti si membrii AIESEC. Agenda evenimentului a cuprins prezentari ale partenerilor, ale echipei de organizare, dar mai ales ale studentilor internationali care timp de 4 saptamani vor sustine sesiuni elevilor de liceu. In final a avut loc si un concurs cu premii pentru participanti .

Moderatorul evenimentului a fost Dragos Sarbu, fost coordonator de proiect pentru editia gROw Spring 2011. Acesta a mentinut o atmosfera placuta si plina de energie, povestindu-le adolescentilor multe lucruri despre ce inseamna gROw si cum pot sa profite de oportunitatea de a fi fost selectati sa participe. In final, Dragos a dezvaluit si unele „secrete” din culise, si anume ca doua fete din echipa de organizare au participat la gROw cu un an in urma, ajungand ca apoi sa-si ia oportunitatea de a ajuta la organizarea proiectului. Acesta poate fi atat un exemplu de urmat, cat si o dovada ca gROw poate schimba vieti si atitudini.

Sesiunile se vor desfasura in perioada 3 iulie-3 august, la Fundatia Romano-Americana si vor fi facilitate de cei 5 studenti internationali: Min Gi din Coreea, Charles din Canada, Anastasia din Ucraina, Diana din Cehia si Kingsley din Hong Kong.

gROw  este un program educational inovativ ce ofera experiente de dezvoltare prin metode inedite, complementare cursurilor scolare. Cursurile sunt sustinute de studenti internationali, membri ai organizatiei AIESEC, cu dedicare si pregatire in domeniu. Proiectul este realizat de catre AIESEC  in parteneriat cu Scoala de Valori si Ministerul Educatiei.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu