characters characters

Fundatia Nadia Comaneci si Praktiker Romania ofera ateliere gratuite de creatie si indemanare pentru copii

18 iulie 2012    |   1159 vizualizări

Fundatia Nadia Comaneci organizeaza, cu sprijinul Praktiker Romania, atelierele „MiniMe Praktik”, ateliere de creatie si indemanare pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, cu participare gratuita, in limita locurilor disponibile.

Atelierele „MiniMe Praktik” isi propun educarea copiilor in spirit creativ si totodata practic, invatandu-i pe cei mici sa infrumuseteze diverse obiecte casnice uzuale sau sa realizeze obiecte utile si deosebite din materiale care au la baza o cu totul alta intrebuintare.

Copiii vor invata, spre exemplu, sa decoreze si sa personalizeze o rama foto din lemn sau un ghiveci de lut pentru flori, dar si sa creeze diferite personaje din linguri de unica folosinta sau un suport de pixuri din tuburi de carton ramase de la sulurile de hartie igienica sau de la prosoapele de bucatarie. Folosindu-si propria imaginatie si creativitate, dar si sub indrumarea unui profesor cu experienta in astfel de activitati, copiii se vor juca dand viata unor obiecte unice si deprinzand tehnici de folosire ingenioasa a hartiei, cum sunt tehnicile de rulare si impaturire a hartiei – Quilling si Origami – sau scrapbooking si tehnica servetelului.

Obiectele create in cadrul Atelierelor „MiniMe Praktik” vor fi expuse pentru doua saptamani in magazinele Praktiker din Bucuresti, pentru a inspira si alti copii si parinti sa fie creativi si sa se bucure de frumusetea obiectelor ai caror autori pot fi chiar ei, impreuna.

Descriere Ateliere "MiniMe Praktik"

Varsta participanti
6-12 ani
 Numar maxim de participanti
 20 copii, repartizati in doua grupe
 Perioada de desfasurare
 30 iulie - 3 august
 Durata 5 sedinte x 60 minute/grupa
 Orar*in fiecare zi, de luni pana vineri
* grupa 1 de la 16:30, grupa 2 de la 17:30
 Data limita de inscriere
 26 iulie


Pentru inscrieri si alte informatii sunati la 0741.199.600 sau trimiteti un email la office@cursuriminime.ro.

Fundatia Nadia ComaneciDespre Fundatia Nadia Comaneci
Fundatia Nadia Comaneci (www.nadiacomaneci.eu) infiintata in 2007 de legenda sportului romanesc, Nadia Comaneci, incurajeaza, sustine si promoveaza performanta in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.
Fundatia Nadia Comaneci a initiat programul MiniMe (www.cursuriminime.ro), program educativ si sportiv non-competitional dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani, in cadrul caruia se desfasoara diferite activitati de dezvoltare personala, cultura generala si sport pentru cei mici.

Despre Praktiker Romania
In Romania, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand in randul consumatorilor romani, cu un nivel de notorietate de peste 97%. In prezent, compania are 27 magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior; produse sanitare; mobila; electronice si electrocasnice; produse pentru gradinarit.



Echipa MiniMe
a Fundatiei Nadia Comaneci
0741.199.600
office@nadiacomaneci.eu
office@cursuriminime.ro

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • mihai12_sp
    mihai12_sp    04.08.2012 - 14:04
    Felicitari! Mai asteptam asemenea initiative!
  • Cristina Iota
    Cristina Iota    04.08.2012 - 11:16
    In primul rand vreau sa multumesc tuturor ce au contribuit la participarea copiilor mei la aceste ateliere. Au fost cinci zile superbe in care copiii mei au invatat multe lucruri utile, iar la sfarsitul cursului au primit diplome si cadouri. Ne bucuram ca am avut aceasta ocazie, multumesc ca existati!
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    21.07.2012 - 17:23
    Felicitari pentru initiativa! Sunt multe cursuri interesante, pentru copii dar, din pacate, nu toti parintii pot suporta costurile. Inca un exemplu de urmat!