characters characters

Fundatia Nadia Comaneci si BRD-Groupe Société Générale ofera cursuri gratuite de economie pentru copii

13 iunie 2012    |   417 vizualizări

Fundatia Nadia Comaneci impreuna cu BRD-Groupe Société Générale au placerea sa va anunte lansarea campaniei “Micul Economist” care se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 ani din Bucuresti.

Fundatia Nadia Comaneci va organiza, in cadrul campaniei, patru cursuri gratuite de educatie economica pentru 60 de copii. Cursurile a cate patru ore fiecare le vor oferi copiilor notiuni de baza despre rolul banilor, relatia intre munca si bani, gestionarea bugetului si antreprenoriat, intr-un limbaj si cu aplicabilitate la nivelul varstei lor.

Cei care doresc sa participe la aceste cursuri se pot inscrie accesand www.cursuriminime.ro si urmand indicatiile mentionate in pagina de concurs, pana cel tarziu in data de 30 iunie 2012. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Iar cursurile vor avea loc in perioada 16 – 19 iulie 2012, la Centrul educativ - sportiv MiniMe din Calea Grivitei Nr. 150, Sector 1, Bucuresti (in apropiere de Gara de Nord).

Campania “Micul Economist” face parte dintr-o viziune mai larga a Fundatiei Nadia Comaneci, aceea de a oferi modalitati de dezvoltare a educatiei si sanatatii copiilor din ziua de azi, unul dintre programele in derulare fiind Centrul educativ-sportiv MiniMe.

Centrul MiniMe cuprinde programe educative si sportive non-competitionale, dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani. Centrul MiniMe este amenajat in cadrul Fundatiei Nadia Comaneci si include o sala de sport pentru cei mici si o sala atelier, unde sunt organizate, pentru copii, programe sportive, cursuri de dezvoltare personala, cultura generala si aptitudini.

Amenajarea spatiului dedicat Programului MiniMe a fost posibila cu sprijinul urmatoarelor companii: AdePlast, Artimex, Augsburg International, BRD Groupe Société Générale, Baxi Romania, Cersanit, Global Design, Nei Guard, SAV Integrated Systems, Top Brands International, Grundfos, Microsoft.

Despre Fundatia Nadia Comaneci
Fundatia Nadia Comaneci (www.nadiacomaneci.eu) infiintata in 2007 de legenda sportului romanesc, Nadia Comaneci, incurajeaza, sustine si promoveaza performanta in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu