characters characters

Flavius Buzila la Campionatul de joaca

13 noiembrie 2013    |   250 vizualizări
Duminica, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe National TV, se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii Campionatul de joaca!.

Solistul trupei HARA, Flavius Buzila, a primit cea mai importanta diploma din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, dupa ce a trecut prin mai multe probe, în care a demonstrat, arbitrat de Gasca Zurli, ca stie sa se joace cu fetita lui.
 
Flavius Buzila  a intrat în Campionatul de joaca împreuna cu Maria- fetita lui de 6 anisori. Muna, asa cum i se spune acasa, un copil curajos si special s-a confruntat cu Vrajitoarea Tura Vura si i-a aratat cum se poarta o adevarata domnisoara educata! "Tu nu cunosti codul bunelor maniere" i-a spus Muna vrajitoarei care nu stie sa spuna cuvintele de baza pentru convietuirea în societate. Tura Vura  nu are în vocabular expresiile: te rog frumos, multumesc, iarta-ma, iar în loc de Te iubesc! spune Te ciupesc!

Muna si Flavius au fost declarati campioni si au primit medaliile de aur.

La National TV ,Mirela Retegan si Gasca Zurli dau în fiecare duminica dimineata de la 10.00,  startul la CAMPIONATUL DE JOACA. Timp de o ora, persoane publice însotite de copiii lor, raspund provocarii lansate de Fetita Zurli, Truli, Clopotel si Zdranganel . Mai multe probe haioase, cântece si coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii si parinti.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu