characters characters

Filmele de la Anim`est vor rula in deschiderea celei de-a doua editii a Volunteers Fest

12 martie 2014    |   501 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.


Singurul festival realizat de voluntari pentru voluntari isi deschide portile pe data de 24 martie 2014, de la ora 19.00, la Impact Hub Bucharest

6 martie 2014, Bucuresti - Volunteers Fest, singurul festival din Romania dedicat voluntarilor, da start activitatilor gratuite pentru liceeni si studenti pe 24 martie 2014, de la ora 19.00, la Impact Hub Bucharest, cu o proiectie de filme de animatie.

Iubitorii filmului de desen animat au de ce se bucura, Anim`est vine la Volunteers Fest. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar si animatii recente. Printre acestea se numara: Boles (r. Špela Čadež, 2013), castigatorul trofeului Anim`est 2013, Ziua Ciorilor / Le Jour des corneilles (r. Jean-Christophe Dessaint, Franta, 2012) – Premiul pentru Cel mai Bun Lungmetraj, Scrisori de dragoste / Lettres des femmes (r. Augusto Zanovello, Franta 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj; Baiatul blond si oaia lui alba / Le petit blond avec un mouton blanc (r. Eloi Henriod, Franta, 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj in sectiunea Minimest.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici: http://on.fb.me/1fNUTHt .

Prima campanie de crowdfunding pentru un festival dedicat voluntarilor

Volunteers Fest a anuntat lansarea unei campanii de strangere de fonduri, pe platforma www.crestemidei.ro, prin care spera sa obtina resursele necesare pentru activitatile organizate in cadrul festivalului.Campania are ca scop obtinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea editiei din 2014 a festivalului, si acoperirea unor costuri precum materiale pentru atelierele de creatie si trainingurile educative, echipamente pentru activitatile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt si Crosul Voluntarilor si diplomele pe care dorim sa le oferim participantilor la finalul seminariilor.

In schimbul sumei donate, cei care aleg sa sprijine festivalul vor fi recompensati de Volunteers Fest – cu multumiri speciale in publicatiile festivalului, afise, locuri asigurate in cadrul activitatilor desfasurate, materiale promotionale (tricouri, insigne, stickere), invitatii la unele dintre cele mai mari evenimente din Romania pentru a experimenta voluntariatul in cadrul organizarii de evenimente.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu