characters characters

Fii “Voluntar de profesie” la SOS Satele Copiilor Romania!

26 iunie 2013    |   315 vizualizări
Daca vrei sa te implici in proiecte cu impact pozitiv in societate si doresti sa faci parte, pentru 6 luni, dintr-o organizatie care pune in prim plan copiii, prin crearea de proiecte care sa ii ajute sa se dezvolte, sa aibe acces la educatie, la o familie si implicit la siguranta, contacteaza-ne http://www.sos-satelecopiilor.ro/contact sau pe https://www.facebook.com/SOSSateleCopiilor,  si fii “Voluntarul nostru de profesie”! Facand parte din echipa SOS Satele Copiilor Romania vei putea ajuta asociatia in organizarea, planificarea, si realizarea diferitelor activitati practice care sa deschida copiilor drumul spre educatie, independenta, responsabilitate si dezvoltare.

Ai sansa sa fii unul din cei 18 Voluntari de Profesie daca te inscrii in perioada 20 iunie - 14 iulie. Mai multe detalii si calendarul programului pe Vodafone.ro

Fundatia Vodafone da startul celei de-a patra editii a programului “Voluntar de profesie”, pentru a veni in sprijinul celor care si-au dorit dintotdeauna sa lucreze in beneficiul organizatiilor non profit. Prin acest program, voluntarii au posibilitatea de a se dedica profesional, timp de 6 luni, unei cauze pe care doresc sa o sustina intr-un dintre domeniile de interventie ale Fundatiei Vodafone Romania si anume: sanatate, educatie, prevenirea abandonului scolar si familial, voluntariat, servicii sociale pentru copii si tineri cu nevoi speciale sau pentru varstnici.

In cei 3 ani, 48 de persoane au avut ocazia sa ajute prin proiectele lor 5.000 de beneficiari sustinuti de organizatii non profit din toata tara.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    26.06.2013 - 09:51
    @ mariai: Pe site-ul Vodafone gasiti mai multe detalii si puteti completa formularul de inscriere: https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/voluntar-de-profesie/index.htm
  • maria ilincescu
    maria ilincescu    26.06.2013 - 08:45
    Unde ne putem inscrie?