characters characters

Fii gazda internationalismului!

11 octombrie 2013    |   139728 vizualizări
fii gazda internationalismului
Octombrie 2012, Bucuresti


Incepand cu luna octombrie a anului 2012, AIESEC Bucuresti da startul unei noi campanii de promovare a culturilor de peste mari si tari. Te-ai gandit vreodata ce simplu ar fi sa asiguri copilului tau o educatie despre cultura popoarelor straine fara ca acesta sa paraseasca confortul casei tale? Daca da, noi avem solutia optima pentru dezvoltarea copilului tau.

AIESEC Bucuresti organizeaza anual o serie de internship-uri si proiecte dedicate pe de o parte tinerilor internationali care ajung la noi in tara cu scopul de a invata cultura noastra si de a-i invata la randul lor pe altii despre propria tara natala; iar, pe de alta parte, proiectele sunt adresate tinerilor romani cu varste incepand de la 10 ani, dornici de a descoperi culturile de dincolo de hotare precum si de a exersa o limba straina.

Fiecare proiect reprezinta o directie de a cunoste culturi de pe toate continentele tarii, fiind totodata si o importanta sursa de internationalism. De aceea, cu fiecare oportunitate, incercam sa asiguram strainilor participanti la proiecte o sedere cat mai placuta pe intreaga perioada de desfasurare a acestora. Astfel, noi ne asiguram ca o data ce acestia ajung in tara sunt asteptati la aeroport, le este oferita cazare si o masa pe zi, si beneficiaza de tot sprijinul nostru pe parcursul prezentei lor la proiecte.

Intrucat dorim ca experienta lor aici sa fie cu adevarat relevanta si sa cunoasca stilul de viata romanesc alaturi de o familie interesata de a-i gazdui pe perioada proiectului, intre 4 si 6 saptamani, incepand cu aceasta toamna AIESEC Bucuresti deruleaza programul de housing. Astfel, fiecare tanar participant la proiect va putea locui alaturi de o familie-gazda, care la randul ei va avea posibilitatea de a afla mai multe despre cultura de provenienta a tanarului, va exersa limba engleza si va avea sansa de a vizita la randul ei tara respectiva, printr-un schimb reciproc de experiente.

Pentru mai multe detalii si pentru a te inscrie in programul housing acceseaza www.aiesecbucharest.ro

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 65 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 22 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

###
Veronica Panita
Copywriting AIESEC Bucharest
veronica.panita@gmail.com


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu