characters characters

English Christmas, activitati tematice de Craciun in centrele educationale Helen Doron din Bucuresti si Constanta

06 decembrie 2011    |   1620 vizualizări
Mos Craciun le vorbeste in limba engleza copiilor din centrele educationale Helen Doron.
In Bucuresti si Constanta profesorii Helen Doron au pregatit atat activitati speciale de predare si consolidare a vocabularului specific de sarbatori, cat si activitati speciale de tip „arts and crafts”.

La Constanta, programul educational obisnuit va fi completat de atelierul de creatie cu tematica de Craciun „English Christmas. Acesta se va desfasura in perioadele 12-15 si 19-22 Decembrie, in intervalul orar 17-19.

Activitati:
Copiii creeaza ornamente si figurine cu care impodobesc bradul, canta cantecele despre iarna in limba engleza si invata poezii. Fiecare copil va scrie o scrisoare sau va realiza un desen adresate mosului.  Copiii se vor bucura de atmosfera sarbatorilor de iarna prin activitati special selectate pe aceasta tematica si intr-un spatiu special pregatit si decorat. Ei se apropie cu placere de invatarea limbii engleze si deprind vocabularul specific de sarbatori. Parintii castiga timp pentru pregatirile de sarbatori si primesc scrisoarea catre Mos Craciun desenata sau scrisa de copilul lor.

Helen Doron Early English este o retea de centre educationale de invatare a limbii engleze pentru copii de la 3 luni pana la 18 ani.
Metoda se bazeaza pe modul in care copilul isi invata limba materna, prin ascultare repetata si incurajare continua. Metoda Helen Doron este distractiva, naturala si cladeste increderea in sine a copilului. La Helen Doron lucram cu grupe de 4 pana la 8 copii.
Programele speciale Helen Doron Early English se prezinta sub forma de cursuri in ani consecutivi de studiu. Programele Helen Doron sunt insotite de seturi de materiale, carti si CD-uri, adaptate fiecarei etape de dezvoltare a copilului.

Bebelusii intre 3 si 22 de luni beneficiaza de programul “Baby’s best start”. Acesta ii introduce in mediul sonor al limbii engleze. Ei invata limbajul semnelor si ajung sa inteleaga o serie de cuvinte si formulari in limba engleza.
Pentru copii intre 2 si 5 ani oferim programul “English for Infants” iar pentru cei intre 5 si 9 ani programul “English for all Children”. Cu ajutorul acestor cursuri copiii vin in contact cu un vocabular de peste 550 de cuvinte in limba engleza si incep sa o asimileze prin metode interactive si multisenzoriale asociate cu jocul si cu muzica.

Profesorii Helen Doron beneficiaza de pregatire intensiva, de actualizare si de reimprospatare continua a cunostintelor. Ei se ingrijesc ca fiecare copil sa asimileze, sa inteleaga si sa vorbeasca in mod corect limba engleza.
Grupul Helen Doron este prezent 600 de centre educationale din 30 de tari precum Austria, Germania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Elvetia, Israel si altele.

Helen Doron International este lider global in educatia timpurie, cu peste o jumatate de million de bebelusi si copii cu varsta de pana la 14 ani care au invatat limba engleza prin aceasta metoda incepand din anul 1985.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Corina    06.12.2011 - 21:17
    Noi mergem la engleza de un an,acum suntem la al doilea curs si suntem tare incantati de ce se intampla acolo.