characters characters

Engleza in masina cu Ziggy si Zaggy!

25 martie 2013    |   453 vizualizări
Calatoriile cu masina pot fi o corvoada sau o bucurie, in functie de cat de cuminti sunt cei mici sau de cat de inventivi suntem noi, ca parinti, sa ii tinem ocupati. Mana sus cine nu e de acord!

Prin urmare nu ne-ar preocupa nici soferii din trafic, nici semaforul rosu, daca in masina noastra ar fi voie buna. Numai sa nu se plictiseasca piticii si sa inceapa la fiecare 5 minute intrebarile „Am ajuns?”, „Inca n-am ajuns?”, „Dar cat mai avem?”, iar noi sa ne gandim de doua ori inainte sa mai plecam la drum cu ei.

Ce-ar fi sa ii tineti ocupati intr-un mod productiv? De exemplu, ar putea sa asculte un CD de invatare a limbii engleze!

Cei mici invata ascultand, asa ca auzind culorile, cifrele sau alte cuvinte simple, le vor retine cu siguranta. Chiar daca nu vor repeta chiar tot ce aud, asta nu inseamna ca ei nu inregistreaza mesajul si mai ales pronuntia. Psihologic, copiii au tendinta sa zica doar cuvintele pe care sunt siguri.

Pentru ca cei mici sa aiba rabdare sa asculte, trebuie sa descopere bucuria de a invata, iar asta se intampla atunci cand lectiile sunt distractive si antrenante. Ziggy & Zaggy sunt cele doua personaje simpatice de la Shakespeare School, care ii invita pe copii in aventurile lor din Englishland. Ziggy este veverita cea isteata care stie limba engleza si il invata si pe castorul Zaggy prin dialog in engleza si romana.

Copiii ii vor indragi cu siguranta pe Ziggy si Zaggy si se vor regasi in povestea lor, invatand alaturi de ei limba engleza. Asa ca decat sa ascultati un radio cu multa publicitate, mai bine un CD de invatare a limbii engleze cu multe cantecele pe care copiii sa le retina cu placere.
 
CD-rile cu cele doua personaje amuzante sunt incluse in cartea „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Puteti asculta CD-urile in masina, iar cand ajung acasa cei mici pot repeta prin exercitiile din carte, de pe pagina alaturata miniscenetei ascultate in masina.
 
Succes va dorim si drum bun! Nu uitati ca drumurile voastre pot fi extrem de placute  daca cei mici se simt bine si nu se plictisesc. Datoria noastra, ca parinti si profesori, este aceea de a gasi metodele cele mai potrivite!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu