characters characters

Elevii ar putea primi un tichet de 200 de lei pentru programul "Scoala dupa scoala"

22 mai 2013    |   1047 vizualizări
PDL va depune o initiativa legislativa care prevede acordarea lunar a unui tichet de 200 de lei pentru elevii din clasele pregatitoare si I-IV care vor sa urmeze programul "Scoala dupa scoala", au anuntat, marti, deputatii PDL Raluca Turcan si Roberta Anastase.

"PDL propune functionarea acestui program prin acordarea unui tichet in valoare de 200 de lei, lunar, astfel incat parintii si copiii sa aiba sansa functionarii unui program educational si dupa scoala", a spus Turcan, care a adaugat ca valoarea acestui tichet ar acoperi integral sau partial costurile scolii sau ale organizatiei nonguvernamentale care se vor ocupa de copii dupa programul scolar.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:
11 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    FLORENTINA    24.05.2013 - 08:15
    ȘI PT.COPII CARE FAC SPORT DE PERFORMANȚĂ SAU ALTE ACTIVITĂȚI ȘI AU ÎN FIECARE ZI ANTRENAMENTE, NEPUTÎND RĂMÎNE LA ȘCOALĂ, CU ACEȘTIA CUM RĂMÎNE ????? TARE BINE VENIȚI AR FI ACEȘTI BANI PT. A PLĂTI PE CINEVA CARE SĂ-MI DUCĂ COPII LA ANTRENAMENTE,PT. CA NU-MI PERMIT ACEST LUX.
  • Utilizator Anonim
    claudia    24.05.2013 - 03:52
    IN SFARSIT SE GANDESTE CINEVA SI LA COPIII CA PANA ACUM AM AUZIT NUMAI DE PENSIONARI ,BUGETARII SI CARE MAI SANT. DAR DE COPIII NIMIC SPER SA NU FIE VORBE. VORBE CARE DUSE IN VANT.
  • Utilizator Anonim
    aly    24.05.2013 - 03:36
    O idee este sa se dea la toti acasta suma si fiecare decide daca foloseste banii pentru program - care daca ofera conditii de igiena si sunt organizate bine sunt foarte folositoare - sau, daca la scoala respectiva nu sunt conditii, sa ii foloseasca pentru a platii pe cineva care sa stea cu copii. Nu toti parintii isi permit sa lase serviciul pentru a sta cu copilul. E supravegheat acolo, e hranit, indrumat la lectii. Asta daca scoala a organizat programul cum trebuie. Cunosc un caz in care copii se schimba de hainele cu care au stal la ore, primesc hrana calda - 2 feluri+desert, au diverse programe recreative, si asta pe cca 400 lei. un ajutor de 200 din acestia e foarte binevenit. Daca se face corect e o idee foarte buna.
  • Utilizator Anonim
    ilona    23.05.2013 - 18:34
    Nu sunt de acord este o idee foarte proasta, lasati pe copii pe gija parintilor macar dupa masa
  • Utilizator Anonim
    Ioana    23.05.2013 - 17:09
    Am vazut acum vreo 3 ani un astfel de program la o clasa dintr-o scoala unde am functionat.poate va intereseaza si ce am vazut!La ora 12 veneau parintii sa-si ia copiii de la scoala,iar daca masina cu mancare nu sosea la timp,mai aveau ceva de asteptat.Cat despre activitati...nu pot sa mai comentez;dupa ce-si primeau pachetele cu mancare plecau acasa.Nu sunt de acord cu asa ceva.Sala de clasa era folosita in continuare dupa amiaza,o ora-doua,neaerisita,iar copiii imbracati tot cu uniformele in care veneau a doua zi la scoala.Cat priveste celelalte conditii de igiena,fara apa curenta si toaleta in fundul curtii...chiar ca nu mai am ce comenta.Eu zic sa li se puna la dispozitie mai intai conditiile umane de scoala tuturor,un mediu sanatos de scolarizare si sa nu se mai umble dupa "gaselnite" de imbogatire a unora in spatele unor bieti copii.Sa le mareasca alocatiile,da,sunt intrutotul de acord!Sa auzim numai de bine!
  • Utilizator Anonim
    mariana    23.05.2013 - 14:58
    acum propun pd-listii!? cat au fost la putere au avut grija sa tot taie de peste tot....iar pe copii sa-i mai tii peste cele 4 ore inseamna crima.pt. ca oriceom ii lasa sa se recreeze un pic pana incep temele pentru a doua zi.alocatii mai mari ,si salarii mai mari la parinti si ar mai fi ceva....mai bine ati da banii furati in guvernarea trecuta la toti copiii!
  • Utilizator Anonim
    sanda    23.05.2013 - 12:53
    Pana ajung copiii la scoala, trebuie ca parintii sa-si permita o bona. Propun alocatii mai mari, macar in primii sase ani de viata. Cand ajunge copilul la scoala , deja te descurci altfel. Nu sunt de acord cu "scoala dupa scoala".
  • Utilizator Anonim
    Moise Elena    23.05.2013 - 09:35
    Buna idee , este un ajutor important . Multi parinti nu-si permit financiar ,sa-si dea copii la acest program " scoala dupa scoala " si atunci copii raman singuri acasa in nesiguranta ( nu poti sti ce face copilul singur ). Parintii ar stii copilul in siguranta , evitand astfel stresul privind grija fata de copil .
  • Utilizator Anonim
    Carmen    23.05.2013 - 09:03
    Prin acest tichet indeamna scolile sa includa programul "scoala dupa scoala". Cred ca parintii trebuie sa decida daca vor sa ii lase pe copii la scoala mai mult de 4ore/zi. Mai bine s-ar gandi parlamemtarii sa aloce suma mai mare la alocatiile de stat, care implica pe toti copiii, fara exceptii (cun 42lei/lunar sunt luati in ras copiii, iar pentru puscariasii care fac fapte...rele...statul aloca mult mai mult!!! De ce? Unde e dreptatea?)
  • Utilizator Anonim
    Raileanu Vasile    23.05.2013 - 08:39
    Pai bine mai PDL-istilor da va pricepeti la discriminare da ceilalti copii cum vor reactiona,voi nu ganditi ca este ca si cum te-ai duce acasa cu o acadica pentru ala micu iar celui mare ii spui sa nu se supere.
  • Utilizator Anonim
    Copuzeanu Cristina-Maria    23.05.2013 - 08:13
    buna idea
Vezi toate comentariile