characters characters

EducaTIFF 2012 propune ateliere de film pentru elevi

04 mai 2012    |   489 vizualizări
EducaTIFF, programul de educatie media si cinematografica din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), ajuns la a 4-a editie, se va desfasura in Cluj-Napoca intre 23 mai si 10 iunie 2012.

Pe langa programul de proiectii de film urmate de dezbateri si continuarea competitiei locale EducaTIFF - Tineri Critici de Film (adresata elevilor claselor II – XII), organizatorii au pregatit ateliere de film pentru elevi (clasele I - IX) realizate intr-un studio de film adus din Danemarca.

Articol complet: Evz.ro  


Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Despina    07.05.2012 - 20:29
    Este interesant, din pacate se desfasoara la Cluj si noi suntem din Bucuresti. Dar in Bucresti se desfasoara zilele acestea la teatrul Bulandra -Festivalul naţional de arte pentru liceeni “FLORIAN PITTIŞ” http://www.bulandra.ro/ro/spectacole/pittis.htm - intrarea este libera.
    Despina
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    07.05.2012 - 07:17
    Cred ca e o initiativa minunata! Copiii vor fi condusi intr-o lume noua, pe care pot sa o descopere atat prin vizionarea filmelor dar si cu ajutorul atelierelor de film.Laudabil mi se pare si faptul ca, aceste ateliere se adreseaza si elevilor din clasele mici.