characters characters

Educatie pe Facebook. Cum si-a umilit o mama fiica de 13 ani pentru a-i da o lectie

27 aprilie 2012    |   640 vizualizări

"Nu stiu cum sa-mi tin gura inchisa. Nu mai am voie pe Facebook si nici nu am voie sa folosesc telefonul mobil. Va rog intrebati de ce". Aceste cuvinte au fost postate pe o fotografie a unei fetite din Ohio, care avea marcat un X pe gura. Autorul este chiar mama acesteia, care a vrut doar sa-i dea o lectie.

“Am decis sa fac ceva despre care stiu sigur ca are un impact foarte mare asupra ei, astfel ca data viitoare se va gandi de doua ori inainte sa faca ceva", a spus mama fetitei, care spune ca nu-si regreta faptele.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • maria ilincescu
    maria ilincescu    01.05.2012 - 06:33
    Este o exagerare de-a binelea,controlul copilului se poate face in alt mod.(Acest mod de umilire o va marca pentru toata viata pe fetita).Ea va avea resentimente fata de mama toata viata.De fapt, cel mai frumos dar pe care-i poti face copiilor tai este independenta., daca tu esti independent din punct de vedere emotional, social si financiar ,ii eliberezi de orice sentiment de vina.
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    01.05.2012 - 04:38
    Cred ca o ”lectie” ar trebui sa primeasca...mama! O lectie despre ce inseamna sa fii cu adevarat, MAMA! O mama incearca sa educe copilul, dar nu-l umileste! Ar fi trebuit sa se puna in locul fetitei, sa sa intrebe cum ar fi fost daca rolurile s-ar fi schimbat??? I-ar fi placut sa fie victima propriei sale mame? Acest ”impact” asupra copilului ii spulbera increderea in sine si in cei din jur...