characters characters

Educatia copiilor- cartea de vizita a parintilor

21 februarie 2013    |   776 vizualizări

Scoala romaneasca de stat a suferit multe transformari dupa anul de gratie 1989 pana azi, toate cu scopul de a o face mai performanta, mai adaptata vremurilor, insa, daca privim rezultatele examenelor la bacalaureat din ultimii doi ani, rezultatele sunt de-a dreptul inspaimantatoare. Putine bastioane ale invatamantului de calitate, de stat au ramas. Iata, s-a creat terenul propice pentru alternativa – invatamantul privat.
Targul educational de tabere
Parintii cu dragoste de copii, dar si cu ceva dare de mana, privesc cu atentie si interes invatamantul privat, atunci cand doresc sa-si dea copilul la o scoala buna. Cat despre gradinite, after/before school , deschiderea este si mai mare pentru zona privata. Oferta este foarte bogata si variata. La “gradi” se pot inscrie copii incepand de la varsta de 1 an si jumatate, cursurile optionale sunt extrem de variate- de la limba rusa si chineza, la initiere in tainele astrelor - iar costurile pot varia intre 400 lei si 1250 euro- pe luna in functie de program, hrana, cursuri optionale sau alte servicii incluse.

Psihologii spun ca gradinita ii va influenta copilului intreaga viata, pentru ca, dupa mediul parental, aici deschide el ochii… catre lume si societate. Parerea unanima  a specialistilor in domeniu este ca mult mai important este numarul suficient de personal calificat, decat “programele de formare de lideri” de la 3-4 ani. Accentul trebuie pus, deci, pe continuturile reale, nu doar pe formele frumoase.

In perioada 13 - 17 martie, la Palatul National al Copiilor – Bd Tineretului 8-10 - de desfasoara cel mai mare targ dedicat educatiei private din Bucuresti Targul Educational si de Tabere, aflat la editia a III-a.

Aici puteti intra in contact nemijlocit cu reprezentantii institutiilor de invatamant private, cu organizatorii de tabere cu diferite tematici, puteti afla metode noi de educare si relaxare a copilului si multe alte lucruri interesante, beneficiind de foarte multe informatii, dar si de discounturile oferite de expozanti doar in perioada targului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu