characters characters

Editura Trei si INTUITEXT vin in ajutorul invatatorilor ce vor sa devina mai eficienti.

10 aprilie 2013    |   556 vizualizări
“Prin ce se deosebeste o lectie izbutita de o ora nereusita? Dar un profesor motivat de un dascal plafonat? Dincolo de materia predata sau de calitatea elevilor, diferenta provine in primul rand din calitatea relatiilor interpersonale”, sustine Thomas Gordon, creatorul unei celebre metode pentru „eficientizarea" profesorilor.

De aceea, INTUITEXT si Editura Trei organizeaza in perioada 8 Aprilie-1 Iunie un concurs ce are ca premiu cartea lui Thomas Gordon - Profesorul Eficient.

 “Concursul: O carte eficienta pentru orice invatatoare!” provoaca 1500 de cadre didactice din ciclul primar la impartasirea experientei de la clasa alaturi de softurile educationale INTUITEXT, precum si a impresiei acestora in folosirea aplicatiei Grupul Clasei. Grupul clasei ofera parintilor si cadrelor didactice posiblitatea de a comunica usor si rapid despre subiecte legate de educatia copilului.

Drept premiu, cate o doamna invatatoare din fiecare sector al Bucurestiului va fi premiata cu un exemplar al cartii lui Thomas Gordon - Profesorul Eficient, disponibila la Editura Trei.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu