characters characters

Editia de primavara a Targului World Education – Licee de Elita din Europa - prezinta tabere internationale de vara si programe europene de invatamant secundar

12 martie 2012    |   555 vizualizări
Evenimentul va avea loc pe 17 si 18 Martie, sambata si duminica, la Hotel Hilton, Bucuresti

Taberele de limbi staine si programele de invatamant secundar propuse de liceele private din strainatate sunt cele mai importante aspecte ale editiei de primavara a targului World Education, organizat de Integral Group.

World EducationEvenimentul se adreseaza familiilor cu copii intre 7 si 18 de ani, care sunt in cautare de oportunitati de a practica limbile straine si de a-si  imbunatati cunostintele lingvistice prin experienta unei tabere in strainatate, in timpul vacantei de vara. De asemenea, targul este potrivit pentru elevii care isi doresc sa primeasca o diploma de liceu europeana, ce va reprezenta un pas important in procesul de admitere la Universitatile de top.

In timpul targului, parintii si elevii se pot intalni cu reprezentantii celor mai importante scoli de vara si pot primi informatii detaliate privind ofertele a peste 300 tabere de vara.

Printre oferte, vor fi cursuri care se vor desfasura in campusurile colegiilor de elita, precum Harrow si Dulwich - colegii regale din Londra. Aici, elevii romani vor putea sa experimenteze  viata de colegiu, in locurile unde studiaza mostenitorii familiilor apropiate de Curtea Regala.
O alta oportunitate prezentata la targ se adreseaza copiilor orientati spre sport. Acestia pot viziona o parte din Jocurile Olimpice, daca au ales o tabara de limba engleza in Anglia. Unele dintre scolile de vara care vor fi la targ au inclus Jocurile Olimpice in programul lor de timp liber. De exemplu, elevii care aleg o tabara sportiva sau o tabara de limba engleza la Colegiul Seaford vor avea sansa sa vada trecand Flacara Olimpica prin incinta scolii.

World EducationPentru elevii de clasa a XI-a care planuiesc sa aplice la o  universitate din strainatate, sunt organizate cursuri de pregatire pre-universitara, care au loc in campusurile unor universitati celebre din Anglia si Statele Unite ale Americii. Cursurile includ folosirea limbii engleze in scopuri academice, eseuri, conferinte tinute de profesori universitari si intalniri cu consilierii educationali pentru a-i ajuta la planificarea procesului de admitere pentru anul urmator. Astfel, se garanteaza rezultate excelente de admitere  la  universitati de top.

Avand in vedere diversitatea ofertelor, deciziile familiilor vor fi luate mai usor. cu ajutorul consultantilor educationali Integral. Acestia vor consilia vizitatorii pentru a gasi un cursul potrivit cu nevoile si interesele copiilor lor. De asemenea, participantii vor primi cel mai complex catalog de tabere de limbi straine, publicat in Romania, cu oferte de cursuri de limbi straine in Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania, dar si vacante exotice pentru adulti in Cuba, China si Barbados.

Pe parcursul celor 2 zile de targ, vizitatorii vor primi si o reducere de 3% pentru toate ofertele din catalog.

World EducationPrintre ofertele speciale amintim cursurile de limbi straine de 2 saptamani, care cuprind 20 de ore de studiu pe saptamana, cazare si pensiune completa, in Brighton, Marea Britanie sau din Londra la 780 GBP, cursuri de limba spaniola in Valencia la 640 euro, cursul de limba franceza pe Riviera franceza, in Nice la 930 euro, cursurile de limba italiana la Roma sau Milano pentru 750 de euro si cursurile de limba germana din Wiesbaden, Germania, pentru 970 de euro, sau Koln si Nurneberg la 1000 Euro.

Familiile de romani care planuiesc pentru copilul lor sa isi continue studiile la un liceu din Europa vor avea ocazia sa se intalneasca cu reprezentanti ai scolilor de elita din Anglia, Elvetia si Germania, ai caror elevi absolventi isi continua educatia in universitati de top. Tot in timpul targului, elevii vor putea sa dea un test si sa sustina un interviu pentru burse de pana la 50% pentru scolile internat din Marea Britanie.

Vizita la targ este gratuita in baza inregistrarii on-line pe site-ul www.world-education.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu