characters characters

Editia a patra a Concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

25 septembrie 2012    |   1840 vizualizări
Luni, 1 octombrie 2012, lansam Editia a 4-a a Concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro!

Concursul este rezultatul parteneriatului intre Societatea de Stiinte Matematice din Romania (SSMR) si Intuitext si este parte a programului Educatia Matematica Altfel, un program al Romanian-American Fondation implementat in parteneriat cu SSMR.

Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro este atat o scoala prin care pregatim copiii care doresc sa obtina performanta in matematica, cat si un concurs prin care ii premiem pe cei mai perseverenti dintre acestia.
Asa ca in fiecare luna publicam materiale teoretice care abordeaza tematica de olimpiada, pe site-ul dedicat concursului: www.viitoriolimpici.ro.
Fiecare material este insotit de un test grila, cu raspuns imediat, prin care elevul verifica in ce masura a inteles continutul materialului.
Alaturi de materiale si teste grila mai publicam (tot pe site-ul concursului, www.viitoriolimpici.ro) si cate 4 probleme pentru fiecare clasa, pentru care elevii trebuie sa trimita solutii in format electronic, pentru a fi corectate de profesori membri ai Societatii de Stiinte Matematice din Romania (SSMR).

Incepand din acest an am modificat calendarul etapelor astfel:

- 7 etape de concurs si o etapa speciala (propunere de lectii de pregatire), pentru elevii din clasele IV-XI;
- 3 etape de concurs si doua etape speciale (proiecte pe teme date), pentru elevii clasei a XII-a.

Si pentru ca vrem sa rasplatim pasiunea pentru matematica, concurentii cu cele mai bune rezultate (si in limita locurilor disponibile) vor fi invitati intr-o Tabara de vara la Campulung Muscel.


Va uram mult succes!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu