characters characters

Echipa de fotbal scolar a Romaniei a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial Scolar de Fotbal din Franta

22 aprilie 2013    |   255 vizualizări
Echipa masculina de fotbal scolar a Romaniei, coordonata de Federatia Sportului Scolar si Universitar a Ministerului Educatiei Nationale, s-a clasat pe al treilea loc intre tarile care au participat la Campionatul Mondial Scolar de Fotbal, desfasurat la Bordeaux, Franta, in perioada 14-22 aprilie.Echipa de baieti a Romaniei a reusit sa depaşeasca echipa Frantei, pe care a invins-o cu 3-2 in Finala Mica. Printre scorurile inregistrate de echipa noastra in cadrul Campionatului Mondial mentionam: Romania - Belgia 7-1, Romania - Brazilia 3-1, Romania - Ungaria 2-2, Romania - Grecia 3-0.

Romania a fost reprezentata atat de echipa de baieti, formata din elevi ai Colegiului Tehnic Auto din Craiova, cat si de o echipa de fete,  eleve ale Scolii Gimnaziale „Ion Agarbiceanu" din Cluj. Fetele au reusit sa ocupe pozitia a 12-a intre tarile participante.

Toti elevii care au concurat pentru titlu la Campionatul Mondial Scolar de Fotbal sunt finalisti ai Cupei Ministerului Educatiei Nationale la Fotbal, care s-a desfasurat, la nivel national,  in perioada 11 martie - 5 aprilie. In competitia organizata de MEN s-au inscris 124 de echipe de baieti din 35 de judete si 11 echipe de fete din 8 judete. Lotul sportivilor romani se intoarce in tara marti, 23 aprilie, la 23.10.

Va prezentam, mai jos, lista nominala a echipelor de baieti si fete, prezente la Campionatul Mondial Scolar de Fotbal din Franta:

Antrenori: BOINGIU ADRIAN, SZOCS ZOLTAN
Echipa baietilor: OLTEANU COSTEL, RADUCAN PAUL, AMZA IONUT, POPESCU LAURENTIU, CIOABLA ALEXANDRU, CRUCERU ANTONIO, ENACHE STEFAN, LICA IRINEL, MARINOIU GIANI, SANDU DIEGO, TROACA VALENTIN, TAMIRS ROBERT, MARIN CLAUDIU, GEORGESCU ANDREI, NISTORESCU IONUT, IONESCU CATALIN, PREDA DARIUS, DURITA MARIUS, GROSU CATALIN, POPESCU ALEXANDRU.
Echipa fetelor: POP GABRIELA, MOROVAN ROXANA, CIOLACU MIHAELA, TAMAS LUIZA, EGRI ANDRADA, MURESAN IOANA, INDREI DARIANA, POP COSMINA, RUS DIANA, CIMPEAN DENISA, GRETA MARIA, CSABAI STEFANA, FUIA SORINA, MERA IULIA, SZOKE KRISZTINA, DORDAI ANA MARIA, PRUNEAN ROXANA, RUS DEMI.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu