characters characters

Discount la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club

31 mai 2012    |   333 vizualizări
Discount la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem ClubPentru ca se apropie vacanta de vara si tot mai multi parinti doresc sa le ofere copiilor lor o modalitate de petrecere a timpului liber placuta, interactiva, dar in acelasi timp educativa, Scoala de Muzica Boem Club- sediul de la Razoare a lansat o campanie promotionala pentru Scoala de Vara Boem Club, prin intermediul careia lectiile de muzica devin accesibile pentru toti cei care doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea.

Asadar, Scoala de Muzica Boem Club -sediul Razoare- desfasoara intre 28 mai – 3 iunie campania promotionala a Scolii de Vara 2012.
In aceasta perioada, pachetele  de 8 lectii de muzica pentru Scoala de Vara vor costa 350 lei, fiind reduse cu aprox.30% fata de pretul normal.

Achizitionarea pachetelor se poate face la acest pret doar pe perioada promotiei, cursurile putand fi efectuate intre 25 Iunie - 9 Septembrie 2012. Termenul de efectuare a orelor din aceasta oferta este de maxim o luna de la prima ora de muzica efectuata ( minim 2 sedinte/saptamana).

Aceasta oferta este valabila EXCLUSIV  pentru sediul Boem Club Razoare (Str. Sergent Nutu Ioan, nr. 25B, sector 5, Bucuresti) si nu se poate cumula cu alte reduceri.  
Inscrierile pentru cursurile de muzica se fac in limita locurilor disponibile.


Discount la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem ClubAstfel, atat copiii cat si adultii care au o disponibilitate mai mare de a veni la cursurile de muzica pe durata vacantei de vara, vor putea sa opteze pentru lectii inviduale de: pian, vioara, canto, chitara si violoncel, precum si lectii de grup, cum sunt lectiile de educatie muzicala pentru prescolari, adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Lectiile de educatie muzicala pentru prescolari se desfasoara pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani si au in vedere dezvoltarea muzicala a acestora  prin joc, comunicare si activitati de grup.
Pe langa lectiile de muzica, toti cei care se inscriu la Boem Club beneficiaza de oportunitatea de a participa, bonus, in fiecare saptamana, la un workshop de teoria si istoria muzicii, care  au in vedere sustinerea cursantului din punct de vedere al cunoasterii muzicale teoretice, astfel incat sa poata dobandi arta cantatului la un instrument avand o baza muzicala in conformitate cu nivelul sau muzical.

Prin intermediul campaniei promotionale a Scolii de Vara Boem Club 2012-sediul Razoare, se doreste apropierea de muzica a tuturor celor care sunt pasionati de lumea fascinanta a muzicii, a celor care si-au dorit de mult timp sa cante la un instrument si poate nu au avut posibilitati financiare, precum si a celor care vor sa isi ocupe timpul liber din perioada vacantei de vara, intr-un mod placut, amuzant si educativ in acelasi timp.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Oana    31.05.2012 - 09:20
    Foarte bun pretul lectiilor, chiar m-ar tenta!