characters characters

Decembrie incepe cu revistele educationale Terra Magazin, Doxi si Pipo!

02 decembrie 2013    |   307 vizualizări
Sarbatoreste cu Terra Magazin 18 ani de aparitie neintrerupta! Numarul  180  include o super-macheta 3D, un dosar  “Nasterea si erodarea muntilor” ( inclusiv 2 planse bloc diagrama A3: “Ciocnirea placilor continentale si formarea multilor”, “Agenti si procese care duc la erodarea muntilor”) si articole care acopera cele mai importante discipline scolare. Castiga o tableta City Life si intra pe www.terramagazin.ro si pe Facebook Revista Terra Magazin pentru cele mai noi informatii din domeniul stiintei!

Doxi nr. 98 te invata arta comunicarii! Afla care sunt secretele unui bun ascultator, cum se redacteaza textul unei benzi desenate si cum “vorbesc” animalele si pasarile. Impreuna cu revista ai gratuit un supercadou: un puzzle 3D!  Te asteptam si on-line pe www.doxi.ro si pe Facebook Revista Doxi.

Cu Pipo nr. 114 ai O FAMILIE UNITA! Primesti cadou „Steluta luminoasa”, care poate lumina in trei moduri diferite. Invata despre  „Marea familie a plantelor”,  „Viata familiei in fotografii”, „Curca, curcanul si puiul de curca” si realizeaza-ti propria masca de Mos Craciun.
Te asteptam si pe www.pipo.ro si pe pagina de Facebook: Pipo – Lumea generatiei PRE.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu