characters characters

De ce sunt utile lecţiile interactive în procesul de învăţare?

Propus de: Suntparinte.ro   |   14 august 2012    |   390 vizualizări
Nu este o noutate că tehnologia şi computerul, în mod deosebit, fac parte din viaţa copiilor noştri în mod activ. Contextul social în care ei cresc este foarte diferit de cel de acum 10-20 de ani. Provocările unui profesor sau ale unui părinte sunt unele mult mai mari în era digitală.
 
Cum să menţinem interesul copiilor pentru învăţătură ridicat atunci când sunt atâtea ispite în jur? Cum să îl ţinem mai mult aproape de cărţi, de manuale, de sursele esenţiale formării lui ca individ care va reuşi să răzbească în viaţă şi să ocupe un loc merituos pe scara socială? Adaptându-ne. Trebuie să integrăm învăţarea în noul mediu digital al elevului.
 
 
Lecţiile interactive INTUITEXT sunt construite să îmbine învăţarea de tip clasic (metode de predare-învăţare) cu tehnologia modernă. Ele sunt adaptate comportamentelor noii generaţii de elevi, ajutându-i să descopere utilitatea fiecărei noţiuni din mediul înconjurător. Lecţiile interactive INTUITEXT oferă suport la clasă, în procesul de predare şi evaluare, dar şi acasă în studiul individual şi la rezolvarea temelor. Ele au o componentă importantă, care menţine interesul copiilor ridicat: JOCUL.
 
Învăţarea cu ajutorul imaginii, sunetului şi experienţei îl ajută pe elev să reţină noile noţiuni mai repede, mai bine, mai eficient. Vă invităm să cunoaşteţi mai bine produsele noastre urmărind demo-urile de pe magazinul online. Septembrie este aproape, trebuie să ne pregătim din timp pentru un nou an şcolar în care reluăm, mai motivaţi ca oricând, pledoaria pentru educaţia de calitate. Este nevoie de ea!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu