characters characters

„Cutezatorii” - editia 49 a fost lansata!

03 aprilie 2013    |   497 vizualizări
Editia lunii aprilie a revistei Cutezatorii sta sub semnul bunei dispozitii si al respectului fata de natura. Totodata aceasta ii pregateste pe cei mici pentru sarbatoarea pascala cu articole care explica semnificatia ritualurilor din perioada care preceda evenimentul.

Pornind de la rubrica Voiosi si sanatosi, care ii indeamna pe cei mici sa-si „planteze” o atitudine libera, noua editie aduce si o provocare pentru parinti: de a gasi timp pentru a merge impreuna cu copiii la tara, in mijlocul naturii, la bunici si strabunici sau in vizita la Muzeul Satului din Bucuresti sau Bucovina.

Sugestii pentru petrecerea timpului in mod activ de catre tineri aduc si articolele despre cercetasie (rubrica Exploratori mici intr-un ecosistem mare) si despre Saptamana Nationala a Voluntariatului (articolul Fii Voluntar - Schimba lumea!).

Este lumea noastra civilizata si grabita un reper pentru valori precum: bunatate, altruism, prietenie. Sunt aceste valori transmise si copiilor? In urma unei experiente extraordinare in arhipelagul Vanuatu, antropologul Hanna Bota este de o alta parere.

Cum nu se putea ca divertismentul sa lipseasca din aceasta editie, cititorii pot afla mai multe despre artistii indragiti in paginile dedicate filmului si muzicii.

Mai multe informatii despre continutul noii editii Cutezatorii sunt pe www.cutezatorii.ro.  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu