characters characters

In ce judete vor fi suspendate si reluate cursurile scolare marti, 19 ianuarie 2016

18 ianuarie 2016    |   1013 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

cursuri scolare 19 ianuarie 2016
In urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judetene, marti, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate in toate unitatile de invatamant preuniversitar din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati.

In judetul Ialomita vor fi redeschise toate scolile din mediul urban. In judetul Dambovita vor functiona toate unitatile de invatamant, mai putin cele din localitatile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doicesti si Branesti.

Mentionam ca situatia prezentata are la baza raportarile inspectoratelor scolare judetene la ora 12.00, existand posibilitatea ca datele sa se schimbe in functie de interventiile punctuale ale autoritatilor si de evolutia vremii.


UPDATE ora 15:00

Urmare a eforturilor depuse de autoritatile locale in vederea deblocarii zonelor afectate de ninsori, marti, 19 ianuarie, cursurile vor fi reluate integral şi in judetele Giurgiu şi Harghita.

In judetul Tulcea procesul instructiv-educativ va fi suspendat si maine.

In judetul Olt, 6 unitati de invatamant raman inchise, in timp ce in judetul Vaslui cursurile vor fi reluate in toate unitatile de invatamant din mediul urban si, partial, in cele din mediul rural.

In judetul Vrancea 6 scoli vor ramane inchise, iar in judetele Braila si Galati, potrivit hotararilor colegiilor prefecturale, cursurile din unitatile de invatamant din mediul rural sunt in continuare anulate.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/limaoscarjuliet/4356998336/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu