characters characters

Curajul unor liceeni din Capitala. "Vrem o clasa ca acasa. Oferim in schimb prezenta la ore si respect mai mare pentru dascali"

26 aprilie 2013    |   360 vizualizări
Un grup de elevi ai unuia dintre liceele care apar an de an in topul rusinii in privinta rezultatelor la Bacalaureat, au gasit o metoda inedita de a readuce speranta intr-o scoala in care odata intrati tinerii inceteaza sa mai spere ca isi pot construi un viitor.

Concret, adolescentii au convins conducerea scolii ca merita sa invete intr-un spatiu prietenos, care sa-i motiveze sa treaca cu brio de examenul maturitatii. Elevii au avut parte si de sprijinul voluntarilor ZBURD, o organizatie nonprofit care se concentreaza asupra a cinci licee problematice si incearca toate metodele de sub soare pentru a-i intoarce pe copiii saraci, dar cu potential, de la un drum care nu duce nicaieri.

Articol complet: Evz.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    manu alina    28.04.2013 - 05:57
    Acest lucru se poate face pentru toate liceele din tara! E o idee nemaipomenita! In sfarsit cineva s-a gandit si la copii ca la niste suflete, nu numai ca la niste``educabili``! Felicitari celor de la ZBURD!