characters characters

Cum poti invata usor limba japoneza

22 martie 2012    |   1169 vizualizări
Cum poti invata usor limba japonezaPasiunea pentru cultura si limba japoneza si dorinta de a promova aceste elemente in Romania au determinat natural, in cursul anului 2011, punerea bazelor primei scolii autorizate de limba japoneza din Bucuresti, Scoala Sakura.

Grupul profesoral este coordonat de catre un profesor de origine japoneza asigurand astfel o organizare in acord cu standardele si rigorile stilului traditional japonez.

Beneficiind de un colectiv tanar si entuziast si o locatie ultracentrala, Scoala Sakura a devenit alegerea naturala a studentilor dornici sa descopere mai mult din misterul culturii asiatice.

Scoala ofera studentilor sai un spatiu generos cu 4 sali de clasa si o sala de relaxare decorate in stil traditional japonez, oferind inca de la intrare o incursiune in cultura traditional japoneza.

Cursurile sunt organizate pe 6 niveluri diferite de dezvoltare: 0-incepatori, incepatori, pre-intermediari, intermediari, pre-avansati si avansati.
Pentru a asigura repartizarea pe grupe si dezvoltarea corespunzatoare a cunostintelor de limba japoneza, la inceputul fiecarui curs toti studentii sustin un test individual pe baza caruia se decide componenta fiecarei grupe.

Cursurile sunt predate sub atenta indrumare a profesorului de origine japoneza, fiind organizate, in functie de optiunea personala a fiecarui student, atat in sedinte de grup, dar si individual. Durata acestora este de 5, respectiv 10 saptamani in sesiuni de 90 de minute organizate de doua ori pe saptamana. La finalul fiecarui modul de 10 saptamani, studentii sustin o evaluare a nivelului de cunostinte pe baza careia li se acorda o Diploma de absolvire recunoscuta de Ministerul Muncii, Educatiei si Solidaritatii Sociale.

Pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul Scolii Japoneze Sakura la adresa: www.scoala-japoneza-sakura.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu