characters characters

Cum ne pregatim pentru Evaluarea Nationala, clasa a II-a?

30 ianuarie 2015    |   1268 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Pentru obținerea unor rezultate bune, copilul tau poate incepe pregatirea pentru Evaluarea Nationala.

   Iti prezentam caietele speciale care ii vor ajuta pe copii in evaluare si autoevaluare: caietele INTUITEXT de teste pentru disciplina Matematica și explorarea mediului si Comunicare in limba româna, clasa a II-a.

   Realizate de autorii: Mirela Mihaescu, Ștefan Pacearca, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel, caietele INTUITEXT de teste reprezinta material valoros de practica pentru elevul aflat in pragul testarii naționale.

   Caietul de teste pentru Evaluarea Naționala pentru disciplina Matematica și explorarea mediului, clasa a II-a:

   -contine 11 teste a câte 4 pagini fiecare realizate conform specificului testelor pentru Evaluarea Naționala, pastrand structura acestora, aspectul, numarul de itemi, modul de parcurgere si de rezolvare

   -prezinta 56 de pagini color

   -are 8 pagini de raspunsuri la testele propuse; paginile de raspunsuri sunt plasate la final de caiet si il vor ajuta pe elev in autoevaluare.

Comunicare limba romana
 
  Caiet de teste pentru Evaluarea Naționala pentru disciplina Comunicare in limba româna, clasa a II-a:

-conține 9 teste, a cate 6 pagini fiecare, realizate conform specificului testelor pentru Evaluarea Naționala, pastrand structura acestora, aspectul, numarul de itemi, modul de parcurgere si rezolvare

   -prezinta 64 de pagini color

   -are 6 pagini de raspunsuri la testele propuse, paginile de raspunsuri sunt plasate la final de caiet si il vor ajuta pe elev in autoevaluare.




Testele INTUITEXT
au o structura ce respecta precizarile Metodologiei de organizare si desfasurare a Evaluarilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a , in anul școlar 2014-2015, care a fost aprobata cu nr. 5123 din 15.12.2014.

Testele au un format asemanator cu cel al evaluarilor internaționale, conform precizarilor Metodologiei de organizare si desfașurare a Evaluarilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a , in anul școlar 2014-2015 (Art.9). Itemii sunt de tipuri diferite ( obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzatori competentelor de evaluat la clasa a II-a si conținuturilor aferente.

Testele fac parte din pachetul Intuitext pentru clasa a II-a - Manual + Caietul elevului + Caiet de teste pentru Evaluarea Nationala + Ghidul Invațatorului si reprezinta un material valoros de practica pentru elevul aflat in pragul Evaluarii Nationale.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoala sau acasa.

Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare și ilustrare) in condiții excepționale. Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecarui test la marginea paginilor, elevului ii este ușor sa identifice locul acestora in caiet, printr-o simpla rasfoire.Totodata, realizarea grafica contribuie la buna ințelegere a cerințelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurinta. Ilustratiile sunt clare si reprezinta un adevarat suport pentru textul pe care il insoțesc.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu