characters characters

Cum e masa calda care va inlocui „Cornul si laptele

05 noiembrie 2013    |   302 vizualizări
Cornul si laptele din scoli ar putea fi inlocuite de o masa calda de care elevii ar putea beneficia in cel mult cinci ani. Aceasta ar putea contine o supa, felul doi si un desert.

O propunere legislativa aflata pe masa Comisiei de educatie din Senat prevede ca, in maximum cinci ani, statul sa asigure o masa calda gratuita elevilor din gradinite si din scoli, in limita unei valori zilnice de 10 lei. Noul program ar trebui sa incurajeze un mod de viata sanatos de la o varsta frageda, or, nu se poate invata acest lucru prin impunerea unui singur tip de aliment – un corn si un pahar cu lapte, sustin cei 86 de parlamentari care propun inlocuirea programului „Cornul si laptele“.

Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • elena mitrea
    elena mitrea    05.11.2013 - 16:13
    Sa se mareasca alocatiile copiilor, cred ar fi o idee mai buna decat sa marim numarul de clienti al unei firme de catering!
  • elena mitrea
    elena mitrea    05.11.2013 - 15:53
    Mi se pare o mare prostie.Sunt scoli fara sali de sport, fara toalete, fara banci, fara usi...sunt lipsuri.Unde vor manca acesti copii, cine-i va servi, cat timp va fi alocat pauzei de masa, cum poti invata intr-o sala care miroase a mancare si multe alte intrebari se ridica.