characters characters

Crosetatul MAIArtistic revine in octombrie

08 octombrie 2013    |   167481 vizualizări
Crosetatul MAIArtisitic revine in octombriePe 20 si 21 octombrie 2012, in sediul CROS, zona Romana, Interaktiv University te invita sa faci o noua incursiune in lumea hand-made. Maia va sustine un nou atelier MAIArtistic, de data aceasta desfasurat pe parcursul a doua sedinte a cate 3 ore fiecare.

Astfel, incepand cu orele 10.00 ( atat sambata cat si duminica), participantele vor prelucra ghemuri si materiale textile pentru a concepe o serie de modele cat mai interesante, accentul fiind pus pe tehnicile patratului, Grinny si Old America.

Modelul patratelului il puteti insera, dupa gust, in articolele pe care intentionati sa le personalizati: fie esarfe, perne, gentute, bluze, palarii sau pur si simplu ca piese decorative in casa.

Tehnica pe care trainerul Interaktiv, Maia, o va prezenta, poate fi doar inceputul unui model mult mai amplu pe care il puteti dezvolta in timpul liber.

La ateliere sunt invitate atat amatoare de handmade, crosetat si pasionate de lucrul manual in general, cat si incepatori care cauta sa isi dezvolte un nou hobby menit sa imprime creativitatea si personalitatea autorului.

In cadrul atelierului vei cunoaste oameni cu aceleasi pasiuni precum ale tale, vei lega prietenii si te vei simti ca “acasa” si indiferent daca vrei sa te inscrii cu o prietena, sora, cunostiinta sau, in calitate de mama, impreuna cu fetita ta, Interaktiv University iti acorda promotia “Minim 2”, prin care vei beneficia de 20% din pretul redus cu conditia sa te inscrii odata cu persoana cu care vrei sa participi.



Daca inca nu te-am convins sau esti curios sa afli cum a fost la ultimul atelier de crosetat, intra pe www.interaktiv-university.ro/cum-fost-la-maiartistic si fa o scurta incursiune in atmosfera animata de spirite vesele, constiinciozitate, pasiune si…inceputuri!

Se zice ca “Fericirea vine din lucrurile marunte”.  Incepe cu un cadou simplu, dar de efect, pe care il poti oferi celor dragi si vei testa pe pielea ta bucuria de a aduce zambete pe chipul celui caruia i-ai oferit in dar ceva ce nu se poate cumpara cu bani: timpul si expresivitatea ta.

Te asteptam!
Pentru mai multe informatii legate de eveniment o puteti contacta pe Raluca Ciochina pe silvia.ciochina@interaktiv-university.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu