characters characters

Copilul tau citeste? Daca da, poate vezi poza sa pe magazinul Cocor!

15 noiembrie 2011    |   561 vizualizări
Pentru a promova si a incuraja lectura in randul copiilor din Romania, Boko si Consiliul International al cartii pentru copii si tineret au lansat campania “Copiii iubesc lectura” prin care cauta noua generatie de copii care citesc. Pana pe data de 19 noiembrie, toti parintii care vor sa sustina lectura pentru copii sunt invitati sa trimita poze cu cei mici citind, pe wall-ul paginii de Facebook Boko si sa le imparataseasca poza prietenilor lor.

Pozele cele mai votate vor putea fi admirate pe fatada media a magazinului Cocor in perioada 24 – 26 noiembrie si la Targul de carte Gaudeamus pe data de 25 noiembrie in cadrul unui eveniment pentru copii organizat de Boko.

Partenerii campaniei, editurile Meteor Press si Carminis, ofera carti pentru copii, magazinul Picus.ro ofera 3 jocuri din lemn primelor 3 poze cele mai votate, iar toti copii care se inscriu la taberele de iarna organizate de Progressive Sports primesc 50 de lei reducere din partea Boko. Detalii gasiti pe siteul www.boko.ro.

“Prin programele noastre vrem sa le aratam parintilor cat sunt de importante cartile in formarea copiilor si cum ii pot face pe cei mici sa iubeasca lectura. Ne-am propus sa crestem o noua Romanie cu ajutorul copiilor si al cartilor.” Claudia Suhov, fondator Boko

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu