characters characters

Copiii si tinerii de astazi sunt liderii de maine

13 martie 2019    |   676 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Joi, 14 Martie, incepe seria Conferintelor BookLand Evolution (editia a 6a) in Bucuresti intre orele 12:00-16:00, la Universitatea Populara Ioan I. Dalles (Bd. Nicolae Balcescu 18).

Sute de tineri sunt asteptati joia aceasta la Sala Dalles pentru a-i asculta si a interactiona cu profesionisti consacrati, veniti sa-i incurajeze si motiveze prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, accentuand importanta dezvoltarii personale prin studiu si practica. Speakerii sunt: Mircea Dinescu – Poet, scriitor și publicist, Gabriel Diaconu - Medic psihiatru, Catalin Mahu - Fondator retea restaurante "La Mama", Ioana Frincu - Chief Operations Officer la Under Development Office, Dragos Brasoveanu - Leadership trainer, coach si vorbitor educational, Vasile Calofir – Actor si Irina Kuhlmann - Executive Leadership Coach.

Mircea Dinescu Bookland 2019

Mircea Dinescu – Poet, scriitor și publicist: "Eu, desi sunt scriitor, m-am nascut intr-o casa unde nu exista biblioteca, iar atunci cand m-am intalnit prima oara cu cartile, mi s-au parut un miracol. Intrai in carte ca un cosmonaut care descopera universul. Si aceasta a fost marea mea sansa. Miracolul cartii a format generatii intregi in Romania. Astept clipa in care tinerii vor redescoperi Cartea, caci intoarcerea la carte e sansa omenirii."

Gabriel Diaconu Bookland 2019

Gabriel Diaconu - Medic psihiatru: "Cred ca unicul scop, pentru adultul din prezent, trebuie să fie primenirea lumii de maine, pe care am luat-o împrumut de la copiii nostri. Cred ca o astfel de primenire nu poate avea loc fara educatie in sanatate. Si, deopotriva, cred ca nu exista educatie in sanatate fara o buna intelegere a sanatatii mintale de-a lungul varstelor. Despre copii si adolescenti se scrie si se dezbate mult, mult mai mult decat se asculta sau se observa. Ne aflam, astazi, la o raspantie. Odata cu generatia mea, vom fi fost ultimii nascuti inainte de tehnologia digitala. Ce a adus bun telefonul inteligent? Dar ecranul tactil? Cum curbam fenomenul suicidului in adolescenta in noul Eldorado virtual, consumul de substante, virajul social spre abandon educational si - frecvent - mica delincventa? Si acolo unde nu exista un raspuns clar, merita sa propui acele ipoteze care sa raspunda nevoii de-a sti mai bine fenomenul."

Catalin Mahu - Fondator retea restaurante "La Mama": “In cei 20 de ani 'La Mama', recunosc ca am facut si lucruri bune, dar am facut si multe prostii. Cand spun prostii, ma refer la greseli in business, la lucruri pe care, daca nu le-as fi facut, as fi fost altundeva. Daca imi pare rau de ceva si daca as schimba ceva, as lua niste decizii daca nu le-am luat si nu as mai lua altele, pe care le-am luat. E simplu, dar pare complicat."

Ioana Frincu - Chief Operations Officer la Under Development Office: „Lucrand inca din facultate in domeniul Big Data si Machine Learning in cadrul a 2 companii am vazut o trecere naturala catre Blockchain, lucru care a dus la urmatorul nivel dragostea pe care o am pentru date si felul in care acestea evolueaza. Cred ca asa am gasit si cel mai bun loc in care sa evoluez si sa ajut companii sa isi construiasca concepte si solutii folosind informatiile pe care le au, impreuna cu tehnologii inovative.”

Dragos Brasoveanu - Leadership trainer, coach si vorbitor educational: "Imi doresc ca prin ceea ce spun si fac sa aduc bucurie celor din jur, sa ne ajutam reciproc sa descoperim sensul vietii si sa evoluam impreuna. Cum facem asta? Sarind peste limitele pe care, de cele mai multe ori, ni le impunem singuri. Dragostea de a trai viata frumos vine din noi insine!"

Vasile Calofir – Actor: „Trebuie sa te vinzi bine si sa ai cultura generala. Ca sa poti sa faci ce ti-ai propus, ai nevoie de incredere, pentru ca tot timpul te vei afla intr-o faza de start-up cu tine insati/insuti si te vei descoperi cu fiecare etapa. Tot timpul poti mai mult!”

Irina Kuhlmann - Executive Leadership Coach: “Copiii si tinerii de astazi sunt liderii de maine. Sunt profund pasionata sa inspir copiii si tinerii sa se formeze intr-un mod armonios si sa ajute la cladirea unei societati frumoase si prospere.”


Si pentru ca anul acesta programul Conferintelor include si un moment artistic pentru tineri, realizat de tineri, la Bucuresti au fost invitati sa cante si danseze Maria Alexandra Stoian & trupa Mozaic a Departamentului Artistic al Colegiului National "Grigore Moisil".


Intrarea este LIBERA!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu