characters characters

Concurs: Relatia apropiata parinte-cadru didactic

22 septembrie 2011    |   1032 vizualizări
Concurs: Relatia apropiata parinte-cadru didacticAm lansat grupurile SuntParinte.ro! Folosind noua aplicatie, puteti fi mult mai conectati cu dascalul celui mic, puteti discuta problemele organizatorice si puteti afla mai repede toate informatiile din viata clasei. De acum, parteneriatul scoala-familie poate capata o noua dimensiune, in mediul online, spre binele copilului! Intrati pe https://grupuri.suntparinte.ro/ si creati grupul clasei!

 
Va invitam si la o dezbatere la finalul careia puteti castiga – pentru cel mic, un loc la Atelierul de inteligenta emotionala, organizat de Fundatia Calea Victoriei pentru copii cu varsta intre 7-12 ani (cititi mai multe detalii aici.)

 
Cum crezi ca actioneaza un parinte implicat in educatia copilului in relatia cu scoala si cu cadrul didactic? Care sunt comportamentele care descriu un “parinte implicat” in relatia cu scoala?


Toti cei care aduc argumente participa automat la tombola, care va avea loc vineri, 23 septembrie, ora 16:00! Cursul e disponibil doar participantilor care locuiesc in Bucuresti.

 

Pentru a participa la concurs, raspunde-ne la aceste intrebari lasand un comentariu mai jos. 

 

Update
Andrei, castigatorul unui loc din partea SuntParinte la Atelierul de Inteligenta Emotionala organizat de Fundatia Calea Victoriei, a participat deja la primul curs! Parintii sai ne-au povestit ca e foarte incantat de activitatile pe care le desfasoara si de-abia asteapta urmatoarea etapa a atelierului. Smile

 

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    dana m    23.09.2011 - 13:22
    asa cum spune o antevorbitoare,suntem sclavii timpului,mereu ocupati,mereu in graba,obositi,stresati....... dar totusi,copilul trebuie sa ramana cea mai importanta preocupare a noastra ca si parinti,iar legatura cu scoala si cu invatatorul si mai apoi profesorii e cruciala.doar de la cadrul didactic poti afla care sunt plusurile si minusurile copilului tau si cum il poti ajuta sa"creasca' din punct de vedere intelectual.munca profesorilor si a invatatorilor trebuie sa fie sustinuta de parinti ,acasa.un parinte responsabil si care vrea ce-i mai bun pentru copilul lui nu va lasa sa treaca ziua fara sa verifice temele copilului sau si nu va lasa sa treaca saptamana fara sa discute cu invatatorul copilului.
  • Utilizator Anonim
    luminita    22.09.2011 - 13:36
    Fiul meu este in clasa a patra.Pentru ca "munca" invatatorului sa prinda contur, este nevoie de o permanenta colaborare. Mergem la sedinta, discutam cu doamna ori de cate ori este nevoie.Acasa, incercam sa-l responsabilzam astfel incat sa se descurce singur in diferite situatii.Un parinte responsabil, face "legatura" intre copil si scoala.
  • nicoletag
    nicoletag    22.09.2011 - 13:16
    Cum actioneaza un parinte implicat?
    Am doi baieti in clasele a III-a si, respectiv, a I-a. In fiecare seara, discut cu fiecare in parte ce s-a intamplat in clasa, in ore, in pauza, ce a mai zis dna invatatoare, incerc, din raspunsurile pe care le primesc sa-mi fac o parere despre ce se intampla la scoala. Obligatoriu verific temele, inclusiv insemnarile dnei pe temele mai vechi si le discutam. Ii ajut cand au nevoie, la lucru manual, la diverse proiecte, fise, cautam impreuna materiale, decupam, lipim, etc. Nu am lipsit niciodata de la sedintele cu parintii, chiar daca asta a presupus o zi de concediu de la serviciu. Nu ma vad foarte des cu dnele invatatoare, insa cand e nevoie vorbim la telefon.
    Traim intr-o era in care suntem sclavii timpului, alergam intr-una prin viata insa trebuie sa fim capabili sa ne prioritizam putinul timp liber de care dispunem, iar educatia copiilor nostri ar trebui sa fie o prioritate pentru orice parinte.