characters characters

Concurs: Noaptea cercetatorilor 27 septembrie 2013

09 septembrie 2013    |   621 vizualizări

Imaginatia joaca un rol important in continuarea progresului - este premisa de la care pleaca Concursul Laboratorul Anului 2099, premergator Noptii Cercetatorilor 2013, care ii invita pe tinerii si pasionatii de stiinta la imaginatie.

Mai sunt 3 saptamani in care acestia se pot inscrie in concurs cu o propunere de laborator din viitor, intr-un domeniu la alegere. Imaginea Laboratorului Anului 2099 poate fi transmisa printr-un eseu literar, eseu grafic, simulare digitala sau macheta la scara redusa.
Lucrarile inscrise in concurs vor fi expuse la Noaptea Cercetatorilor 2013 pana€“ pe 27 septembrie in Bucuresti - Parcul Tineretului si in alte 6 orase din Romania.

Toate informatiile necesare inscrierii pot fi gasite la www.noapteacercetatorilor.eu si facebook.com/ResearchersNightRomania.
Primii 30 de participanti sunt recompensati cu un pachet educational Anticipatia. 10 dintre ei vor fi premiati cu materiale educationale Intuitext, iar premiile mari, acordate in urma procesului de jurizare a lucrarilor inscrise in concurs, vor consta in tablete high tech si accesorii.  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu