characters characters

CONCURS: La inceput de decembrie, scriem creativ!

05 decembrie 2012    |   544 vizualizări
Concursul organizat de revista “Cutezatorii” si specialistii INTUITEXT a ajuns la editia cu numarul 3! Provocarea pe care o lanseza copiilor rubrica “Misiunea mea: Invat cu placere!” la inceput de decembrie este una cu parfum creativ!

In numarul 46 al revistei “Cutezatorii” cei mici pot citi despre cum sa faca primii pasi in lumea scrierii creative. Ii provocam la o incursiune fascinanta intr-o lume fermecatoare, formata din randuri, cuvinte si multa imaginatie.

Te invitam sa parcurgi alaturi de copilul tau materialul pregatit de noi si sa il incurajezi ca, folosindu-se de sfaturile oferite de specialistii nostri, sa scrie un text care sa raspunda intrebarii “Folosesti mijloace moderne, site-uri educative si softuri educationale? Cum te ajuta ele in educatia ta?”. Textele incarcate de creativitate pot fi trimise pana la data de 20 decembrie 2012, pe adresa de e-mail misiuneamea@intuitext.ro. Noi vom premia 3 creativi prin tragere la sorti, cu cate un CD educational INTUITEXT. La litere inainte!

CONCURS: La inceput de decembrie, scriem creativ!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu