characters characters

Comunica eficient cu copiii, la orice varsta

31 ianuarie 2014    |   1246 vizualizări
In data 19 martie 2014 la hotelul Novotel din Bucuresti va avea loc intre orele 19 h 00- 21 h 30 conferinta cu tema: Comunica eficient cu copiii, la orice varsta! destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor și tuturor celor care lucreaza și/sau sunt in contact cu copiii.

Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu copilul, in functie de problematica specifica varstei copilului.

Cum putem obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensare sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? – sunt cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul conferintei.

Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor o serie de unelte si tehnici de comunicare specifice Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si intretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® in institutii, scoli si intreprinderi. Ea este consultant si formator in comunicare relationala,  trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoare a emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv si, nu in ultimul rand mama lui Alexandre, in varsta de 9 ani, de la care invata zi de zi sa-si desavarseasca meseria de Parinte.

Conferinta va avea loc la sala Lyon din incinta hotelului Novotel iar pretul unui bilet este de 70 lei.

Informatii: psiholog clinician Daniela Dumitrescu : 0740 16 37 87 ; workshopsy@yahoo.com

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/450040498430059/

CONCURS!

Povesteste-ne in sectiunea de comentarii despre o situatie in care ai fi vrut sa comunici mai bine cu copilul tau si poti castiga un loc la Conferinta Comunica eficient cu copilul tau, care va avea loc in Bucuresti, pe data de 19 Martie 2014.

Asigura-te ca te-ai logat pe site cand raspunzi sau ca ai lasat o adresa de email corecta, la care sa te putem contacta:).

Concursul se desfasoara in perioada 24 Februarie – 6 martie  2014.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu